FV19: Sønderborg var kommune nummer ni der sendte de personlige stemmer ind

6. juni 2019 FV19

Sønderborg Kommunes valggeneral, Aase Henriksen, er ovenud tilfreds med den indsats, der blev ydet på valgstederne i Sønderborg kommune.

Og både hun og kommunaldirektør Tim Hansen glæder sig over, at Sønderborg var hurtige med torsdagens optælling af de personlige stmmer, som var klar allerede klokken 11.24.

“Det betyder, at Sønderborg var den niende kommune, der meldte stemmerne ind. Nummer ni af 92 kommuner er en klar forbedring”, fortæller kommunaldirektøren til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

På valgdagen kom der ekstra mandskab ud på valgstederne og hjalp med stemmetællingen – og der var også mandet op til fintællingen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. oktober 2021 KV21, Sønderborg, Debat

KV21 – Debat: Klimaomstilling skal tænkes ind i kommunalplanerne

21. oktober 2021 KV21

Spidskandidat Jesper Esbensen, Konservative, skriver:  Sønderborg Kommunes fremtidige CO2-neutrale energisystem og omstillingen til det kræver en strategisk og langsigtet planlægning. Langsigtet fordi vi gerne skal være i stand til at slide de eksisterende anlæg op og så være klar med de nye, så omkostningerne ved omstillingen bliver mindst mulige. Strategisk fordi der er nogle fysiske […]

Læs mere...