FV19: SønderborgNYT dækker folketingsvalget med direkte tv-reportager

4. juni 2019 FV19

Klokken 8 åbner de 17 valgsteder i Sønderborg-området og i 12 timer kan 54.724 sønderborgensere stemme til Folketingsvalget 2019 og være med til at sammensætte Folketingets 179 pladser for den kommende valgperiode.

SønderborgNYT følger folketingsvalget hele valgdagen – helt lokalt – og vi sender direkte tv-reportager på SønderborgNYTs Facebokside.

Vi vil bestræbe os på at komme rundt i hele Sønderborg-området og sende direkte tv fra Kværs i vest, Nordborg i nord, Fynshav i øst og Kegnæs i syd – og mange andre steder fra hele Sønderborg-området, hvor vi blandet andet følger de lokale folketingskandidater når de sætter deres kryds.

Når valgstederne lukker klokken 20:00, følger vi stemmeoptællingen helt tæt på og så snart resultaterne begynder at tikke ind fra de lokale valgsteder i Sønderborg-området, viderebringer vi resultaterne så hurtigt som muligt på SønderborgNYT, så du kan følge med i, hvilke partier der er blevet stemt på i din valgkreds.

Følg med og få den helt lokale valgdækning fra hele Sønderborg-området på SønderborgNYTs Facebookside.

SønderborgNYT ønsker alle en rigtig god valgdag!

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...