FV19: Søren Tylvad Andersen vil arbejde for at få flere uddannelser til området

7. maj 2019 FV19

I Sønderborg Kommune stiller seks lokale politiker op til folketingsvalget og en af dem er Søren Tylvad Andersen der stiller op på liste C – Det Konservative Folkeparti.

Søren Tylvad Andersens navn er med på stemmelisterne til folketingvalget – og det er det af den ganske enkle grund, at han meget gerne vil i Folketinget og arbejde med politik.

“Jeg har altid været engageret i politisk arbejde og jeg synes, jeg tager ansvar og prøver at gøre mit til, at vores samfund bliver lidt bedre”, siger Søren Tylvad Andersen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ligesom de øvrige lokale kandidater, så mener Søren Tylvad Andersen også, det er vigtigt for vores lokalområde, at der er folketingsmedlemmer, som bor her.

“Det er os, der bor her, som kender Sønderborgområdet og Sønderjylland. Og jeg ved, det er vigtigt, der kommer flere uddannelser hertil. Jeg kan også se betydningen af en Als-Fynbro. De to ting er nogle af de ting, jeg vil arbejde for”, siger Søren Tylvad Andersen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...