FV19: Søren Tylvad Andersen vil arbejde for at få flere uddannelser til området

7. maj 2019 FV19

I Sønderborg Kommune stiller seks lokale politiker op til folketingsvalget og en af dem er Søren Tylvad Andersen der stiller op på liste C – Det Konservative Folkeparti.

Søren Tylvad Andersens navn er med på stemmelisterne til folketingvalget – og det er det af den ganske enkle grund, at han meget gerne vil i Folketinget og arbejde med politik.

“Jeg har altid været engageret i politisk arbejde og jeg synes, jeg tager ansvar og prøver at gøre mit til, at vores samfund bliver lidt bedre”, siger Søren Tylvad Andersen til SønderborgNYT.

Ligesom de øvrige lokale kandidater, så mener Søren Tylvad Andersen også, det er vigtigt for vores lokalområde, at der er folketingsmedlemmer, som bor her.

“Det er os, der bor her, som kender Sønderborgområdet og Sønderjylland. Og jeg ved, det er vigtigt, der kommer flere uddannelser hertil. Jeg kan også se betydningen af en Als-Fynbro. De to ting er nogle af de ting, jeg vil arbejde for”, siger Søren Tylvad Andersen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2022 Erhverv, Sønderborg

Der er fordele ved at være en del af fællesskabet omkring SønderjyskE Herrehåndbold

29. november 2022 Erhverv

Der skal nogle penge i kassen hos SønderjyskE, når der hele tiden skal udvikles på SønderjyskE herrehåndbold – og en af vejene til at få sponsorer, det er, at klubben tilbyder virksomheder et medlemskab i SønderjyskEs erhvervsklub, som samles umiddelbart før hjemmekampene i Broager Sparekasse Skansen. “For at få SønderjyskE herrehåndbold til at blive en […]

Læs mere...