FV19: Stem Sønderborg i Folketinget – stem personligt på Benny Engelbrecht

4. juni 2019 FV19

SønderborgNYT har bedt de seks lokale folketingskandidater komme med en sidste opfordring til, hvorfor din personlige stemme skal gå til netop dem – til en af de lokale Sønderborg folketingskandidater:

Benny Engelbrecht, Socialdemokratiet, skriver:

Jeg arbejder for Sønderjylland, og det har jeg gjort siden 2007.

Jeg er Sønderborgs socialdemokratiske stemme i Folketinget og til Folketingsvalget onsdag den 5. juni 2019, håber jeg på din personlige stemme.

Jeg ønsker nemlig en ny retning for Danmark. En retning, hvor vi holder hånden under velfærden. En retning, hvor vi prioriterer nærhed over centralisering.

Hvor vi investerer i vores sundhedsvæsen, i vores uddannelser og hvor vi sætter høje ambitioner for vores grønne omstilling.

Og sidst men ikke mindst, hvor vi fører en retfærdig udlændingepolitik.

De sidste fire år er det gået den forkerte vej med over 20 mia. kr. i skattelettelser til de rigeste på bekostning af vores fælles velfærd. Det er en ulighed, der trækker Danmark skævt, og den udvikling skal stoppes.

Vi skal sætte en stopper for udhulingen af vores velfærd, og det skal vi med en Socialdemokratisk regering i spidsen.

Derfor vil jeg opfordre dig til at stemme på mig, for Sønderjylland og for resten af Danmark, hvis du også vil have en ny retning for Danmark.

Stem personligt på Benny Engelbrecht fra Adsbøl – Socialdemokratiet – liste A.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 112, Sønderborg

Frivillige brandmænd blev kaldt til brand i Holm

10. august 2022 112

Onsdag eftermiddag blev der ringet 112 fra Ellehave i Holm, hvor der var ild i en halmpresser. “De frivillige brandmænd fra Nordborg og Svenstrup fik hurtigt slukket ilden og der skete kun mindre materielle skader”, siger indsatsleder Jesper Grau til SønderborgNYT. Han tilføjer, at Havnbjerg Frivillige Brandværn også blev tilkaldt, men de blev ikke sat […]

Læs mere...