FV19: Stem Sønderborg i Folketinget – stem personligt på Ellen Trane Nørby

4. juni 2019 FV19

SønderborgNYT har bedt de seks lokale folketingskandidater komme med en sidste opfordring til, hvorfor din personlige stemme skal gå til netop dem – til en af de lokale Sønderborg folketingskandidater:

Ellen Trane Nørby, Venstre, skriver:

Når du skal stemme ved folketingsvalget håber jeg, at du vil sætte dit kryds ved mig.

Jeg er bosat i Sønderborg og har – alle de år jeg har siddet i Folketinget – knoklet for at sætte sønderborgområdet på landkortet og skabe konkrete resultater, der gavner vores område. Jeg løfter store som små sager, er til at få fat på og bringer politik i øjenhøjde.

I denne valgperiode har Venstre stået for, at få udflyttet 8.000 statslige arbejdspladser, heraf er flere end 400 af dem, blevet placeret på Augustenborg Slot. Det understøtter væksten.

Vi har placeret to nye ingeniøruddannelser til Alsion, finansøkonomuddannelsen på erhvervsakademiet og også vores ungdomsuddannelser er blevet styrket, det er både godt for de unge, der får flere uddannelsesmuligheder, men det er også godt for erhvervslivets muligheder for at kunne tiltrække og ansætte kvalificerede medarbejdere.

Fødevarepakken har styrket vores landbrug og fødevarevirksomheder, der kan igen sejles på tværs af Flensborg fjord med turistbåde og cykelfærger efter vi fik livtag med de bureaukratiske regler, der spændte ben for aktiviteterne.

Dybbøl Mølle er kommet på finansloven forud for markeringen af 100 året for Genforeningen næste år og mange andre store og små konkrete udfordringer er også løst for vores område. Det betyder i den grad noget at have en stemme i Folketing og regering.

Det betyder ikke at vi er i mål, tværtimod skal vi videre de næste fire år. Venstre ønsker en forundersøgelse til den sydlige lillebæltsforbindelse, så vi kan binde Als og Fyn tættere sammen og skabe vækst og udvikling.

Omfartsvejen skal udvides og vi skal tiltrække nye uddannelser til området og sikre, at det frie skolevalg bevares og tilskuddet til vores friskoler fastholdes, så skole, liv og aktivitet i landområderne ikke skades.

Vi skal også styrke vores nære sundhedsvæsen. Både med et stærkere samarbejde på tværs af egen læge, sygehuse, psykiatri og kommune, men også ved at udvikle Sønderborg sygehus, som et stærkt specialsygehus med flere sundhedstilbud tættere på hvor vi bor.

Hvis du giver mig din stemme til folketingsvalget, vil jeg fortsætte det utrætteligt arbejde for resultater til vores område. Tak for din støtte.

Stem personligt på Ellen Trane Nørby fra Sønderborg – Venstre – liste V.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Vester Sottrup Frivillige Brandværn lukker – der er for få frivillige

1. december 2022 Sønderborg

Vester Sottrup Frivillige Brandværn, som har eksisteret i hele 76 år, har valgt at lukke stationen og opsige kontrakten om brandslukning i deres lokale slukningsområde. Alle borgere kan fortsat føle sig trygge, fordi området bliver dækket af andre brandværn. ”Vi har set os selv i øjnene og vi kan fremadrettet ikke overholde den kontrakt vi […]

Læs mere...