FV19: Stem Sønderborg i Folketinget – stem personligt på Jan Rytkjær Callesen

4. juni 2019 FV19

SønderborgNYT har bedt de seks lokale folketingskandidater komme med en sidste opfordring til, hvorfor din personlige stemme skal gå til netop dem – til en af de lokale Sønderborg folketingskandidater:

Jan Rytkjær Callesen, Dansk Folkeparti skriver:

Vælgerne skal stemme på mig fordi, jeg er sønderjyde og har boet i området det meste af mit liv, jeg kender problemstillingerne hernede og mit hjerte banker for Sønderjylland og ikke mindst for Sønderborg Kommune, hvor jeg også er byrådsmedlem.

Jeg vil arbejde for fortsat udflytning af statslige arbejdspladser til området, døgnåben politistation i Sønderborg, en bro fra Als til Fyn og for at turismen i området får de bedste rammer at arbejde indenfor.

Jeg er imod den påtænkte Socialdemokratiske nedskæring af tilskudsprocenten til 71 procent til friskolerne og jeg vil ikke have flere vindmøller opstillet på land.

Jeg kan med mine fire år på Christiansborg, hvis vælgerne give mig lov, gå ind med rigtig meget erfaring, som kan være med at fremme de sager og løsning af problemstillinger, som kan være til gavn for Sønderborg området og Sønderjylland i det hele taget.

Jeg ved nu, efter jeg har ’stået i lære’ hvilke knapper der skal trykkes på for at få noget igennem på Christiansborg. Derfor kan jeg være ekstra vigtig i det nye folketing, for at sikre en god udvikling i vort område.

Jeg holder fast i den førte udlændingepolitik, med hjemsendelse af afviste asylsøgere til deres hjemlande. Og asylbehandlingen skal foregå så tæt på flugtlandet, som muligt og i den fortsatte grænsekontrol. Derfor vil vælgerne, når de stemmer på mig få fuld valuta for deres stemme, på alle de her nævnte områder.

Dansk Folkeparti har igennem de sidste fire år vist at de kan det taktiske spil der skal til, når mærkesager skal føres igennem. 121 stramninger på asyl- og migrantområdet.

Genindførsel af indeksregulering af folkepensionen. Ældre checken fortsætter samt penge til behandling og pasning af vore ældre, det var i den forløbne fire årsperiode mærkesager, både for partiet og for mig, og de er blevet landet ved finanslovsforhandlinger år efter år.

Dansk Folkeparti og jeg kan samarbejde med begge sider i folketinget, både Mette og Løkke, det er din garanti for, når du stemmer på mig, får du en stemme som arbejder, uanset det politiske flertal.

De nye partier lover og lover, men de kan ikke levere, når det kommer til stykket!  Tænk på det, når du sætter dit kryds.

Stem personligt på Jan Rytkjær Callesen fra Nordborg – Dansk Folkeparti – liste O.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
27. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Mandag var fire håndboldspillere på køkkenholdet

27. september 2022 Sønderborg

Mandag eftermiddag mødtes en gruppe børn og frivillige fra Ungdommens Røde Kors med fire af de seje håndboldspillere SønderjyskEs herrehold og det gjorde de for at hygge sig med at lave mad og spise sammen. SønderborgNYT fangede håndboldspilleren Rasmus Bech og ‘køkkenpigen’ Cecilie, som fortalte, hvilke opgaver, som de havde fået. “Vi har hakket chokolade, […]

Læs mere...