FV19: Stem Sønderborg i Folketinget – stem personligt på Stefan Struck Kronborg

4. juni 2019 FV19

SønderborgNYT har bedt de seks lokale folketingskandidater komme med en sidste opfordring til, hvorfor din personlige stemme skal gå til netop dem – til en af de lokale Sønderborg folketingskandidater:

Stefan Struck Kronborg, Alternativet, skriver:

På selveste Grundlovsdag skal vi til stemmeurnerne.

For mig har valgkampen være noget speciel, fordi det er første gang, at jeg har hængt mig selv ….. i lygtepælene. En masse gode og spændende valgdebatter og interviews og i P4 Syd, men også lidt skræmmende – ydmyghed og humor er nogle af Alternativets debatdogmer.

Jeg er jo ikke politiker!

Jeg er jo bare mig!

På den anden side, så er alle politikere mennesker, de fleste af dem har befundet sig i den virkelighed, som vi andre lever i. Sådan er det jo, politikere er – og burde være – ligeså almindelige, ualmindelige mennesker som os andre.

Jeg stillede mig til rådighed for Alternativet Sønderborg i 2018 og som lokal alternativist. Fik lavet et opstillingsgrundlag, tog til mit eget bryllup, blev alligevel valgt som folketingskandidat i Sønderborg og Sydjylland.

Ventetiden har været lang.

Jeg har både været nervøs og glad til at komme i gang med valget. Under valgkampen – især via mediern – så synes jeg, at der har været mere og mere brug for et Alternativet.

En af mine mærkesager er klart uddannelse og skole. Jeg ønsker en folkeskole, hvor der er plads til læring og leg. Hvor der ikke skal bedømmes efter konkurrenceprincippet, men at der er tid til indlæring og fordybelse.

Fællesskabet og et anstændigt og værdigt liv med lighed ligger mig meget på sinde.

Derfor skal vi også have et stærkt og frit civilsamfund, hvor man danner frivillige foreninger og styrker de lokale samfund gennem fællesskaber, sportslige og kulturelle aktiviteter.

For der er brug for at handle ud fra de tre bundlinjer – klima, social og økonomi, især den grønne omstilling skal være grundlaget under al anden politik, vi skal føre.

Stem personligt på Stefan Struck Kronborg fra Blans – Alternativet – liste Å.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
29. november 2022 Erhverv, Sønderborg

Der er fordele ved at være en del af fællesskabet omkring SønderjyskE Herrehåndbold

29. november 2022 Erhverv

Der skal nogle penge i kassen hos SønderjyskE, når der hele tiden skal udvikles på SønderjyskE herrehåndbold – og en af vejene til at få sponsorer, det er, at klubben tilbyder virksomheder et medlemskab i SønderjyskEs erhvervsklub, som samles umiddelbart før hjemmekampene i Broager Sparekasse Skansen. “For at få SønderjyskE herrehåndbold til at blive en […]

Læs mere...