FV22: Borgmesteren reagerer på forslag om atomkraftværk på Als foreslået af Venstre folketingskandidat

22. oktober 2022 FV22

Med overskriften ’NU STOPPER I ALTSÅ’ kommer borgmester Erik Lauritzen med en voldsom kommentar til et læserbrev på SønderborgNYT fra Venstres folketingskandidat i Kolding, Niels Henning Bladt, om at et atomkraftanlæg kan ligge på Nordals.

”Der er godt nok kommet mange vanvittige udspil og forslag fra forskellige partier i denne valgkamp. Jeg forstår jo godt at man kan være presset af dårlige meningsmålinger og følelsen af at opbakningen smuldrer. I de allerfleste tilfælde kan jeg ’lade det gå ind af det ene øre og ud af det andet’ men det her er da for vildt,” skriver Erik Lauritzen på Facebook og fortsætter:

”Tænk at venstre tilsyneladende er hoppet på den med et Quick-fix på klimaudfordringerne – atomkraftværker. Og når det så foreslås placeret på Nordals i Sønderborg kommune – ja så må jeg reagere. Hvilken fuldstændig forrykt tanke. Kommunen og ejerne af vore to store virksomheder har knoklet for og er i gang med realiseringen af måske Danmarks mest attraktive ferieresort midt i den flotte natur. Og efter mange års pres og samarbejde er det lykkes nu at få ryddet op efter tidligere tiders forurening af kysten ved Himmark. Vi er godt på vej til en mere positiv udvikling af Nordals -og så kommer det her!!! Jeg er rystet”, skriver Erik Lauritzen og slutter med:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg kan selvfølgelig ikke tro på at der kan skabes flertal i Danmark for at gå atomkraftvejen men jeg bliver da bekymret og kan kun anbefale et alternativ – både til atomkraft og til de partier der går ind for det.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Kultur, Augustenborg

Børn og barnlige sjæle er velkomne til julefest i Kultursalen

1. december 2022 Kultur

Augustenborghallerne inviterer børn og barnlige sjæle til juletræsfest nu på lørdag fra kl. 14.00 til 16.00 i Kultursalen i Augustenborghallerne. Sidste weekend var der juletræstænding i Slotsparken, men på lørdag er det Augustenborghallernes tur til at fejre julens komme. Det skriver halbestyrelsen i en pressemeddelelse. Juletræsfesten vil vanen tro være med masser af musik, sanglege […]

Læs mere...