FV22: Venstres Chris Preuss vil hjælpe købmænd i landsbyer gennem energikrisen

5. oktober 2022 FV22

Chris Preuss, som er folketingskandidat for Venstre i Sønderborg fortæller til SønderborgNYT, at der er flere ting, som vil gavne Sønderborg-området, han vil arbejde for, hvis han får stemmer nok til at komme i Folketinget.

“Jeg vil rigtigt gerne have flere uddannelser og flere statslige arbejdspladser til Sønderborg”, siger han og tilføjer, at lige nu er politikerne optaget af energikrisen.

“Når Folketinget hjælper danskerne med de udfordringer, som de høje energipriser giver, så vil jeg gøre noget for, at det tænkes ind i hjælpen, at det ikke alene er energipriserne, men også grænsehandlen, der er en udfordringer for købmænd og supermarkeder i Sønderborg”, siger Chris Preuss.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg forestiller mig, at der skal være en slags hjælpepakke, som er specielt skruet sammen til købmænd i landsbyerne og andre hjælpepakker til købmænd og supermarkeder i byerne. Hvis et supermarked i Sønderborg lukker, så kan folk bare handle i et andet. Sker det i eksempelvis Fynshav eller Tandslet, så er der ikke noget alternativ”, siger kandidaten. Kort sagt mener han, at lokalområderne skal tænkes ind i hjælpen.

“Hvis ikke der gøres noget ekstra for de små købmænd i landsbyerne, så ender det med, at folk flytter derfra”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Chris Preuss fortæller videre, at han selvfølgelig vil arbejde for den faste forbindelse mellem Als og Fyn.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 112, Nordborg

Brand i garage kunne brede sig til gårdlænge

7. december 2022 112

Først på aftenen kørte Augustenborg og Egens frivillige brandværn til en gård ved Guderup. “Der var ild i en garage, der er bygget sammen med en gårdlænge”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. De to frivillige brandværn fik hjælp fra stigevognen fra Sønderborg. “Branden blev slukket, inden den bredte sig”.

Læs mere...