Gadens Parlament: Vil du have ordet på landsdækkende tv?

30. april 2013 Politik

Gadens Parlament er danskernes helt eget debatprogram på DR2. Det er programmet, hvor værten – tidligere skatteminister Thor Möger Pedersen – giver mikrofonen til de danskere, vi sjældent hører i den offentlige debat. I uge 19 skal der sendes fra Sønderborg.

Tirsdag den 7. maj  er vi på iFabrikken i Sønderborg, hvorfra der sendes tre programmer :

Tirsdag den 7. maj. april 19:05-19:30 er emnet: ” Skal arveafgiften afskaffes?”

Onsdag den 8. maj optages live on tape 16:30-17:00: ”Er det i orden at få silikone bryster?”(Programmet sendes mandag den 13. maj)

Artiklen fortsætter under annoncen

Onsdag den 8. maj 19:05-19:30: ”Stopper billig sodavand grænsehandlen?”

Thor Möger er mikrofonholder i debatprogrammet.

 

Programmet gør en dyd ud af, at Gadens Parlament er et program, hvor det er almindelige danskerne og ikke de professionelle meningsmaskiner, der kommer til orde. DRs “Gadeparlament-redaktion” mener nemlig, at Danmark har brug for et debatprogram, hvor det netop er den almindelige danskers holdning, der kommer frem i lyset, mens de professionelle debattører ser og lytter på.

Artiklen fortsætter under annoncen

De, som er interesserede i at deltage, tilmelder sig ved at sende os en sms eller ringe på 28 54 73 08, og man kan også tilmelde sig ved at maile til: [email protected].

Tilmeldingen kan også ske via programmets hjemmeside www.dr.dk/gadensparlament. Gadens Palament har også en facebookprofil på adressen www.facebook.com/gadensparlament.

 

Skrevet af: Ole [email protected]
11. december 2023 Erhverv, Gråsten

Teddy’s Salon i Ulsnæs Centret skifter ejer og navn

11. december 2023 Erhverv

To frisører i Teddy’s Salon i Ulsnæs Centret i Gråsten får overdraget salonen til januar og så får den navnet Hårfavoritten. De nye ejere, Nathasia Hjort Pedersen og Trine Frank, som begge er fra Gråstenområdet, har et ønske om at give noget godt til Ulsnæs Centret og bevare de mange forskellige muligheder, blive ved med […]

Læs mere...