Gadens Parlament: Vil du have ordet på landsdækkende tv?

30. april 2013 Politik

Gadens Parlament er danskernes helt eget debatprogram på DR2. Det er programmet, hvor værten – tidligere skatteminister Thor Möger Pedersen – giver mikrofonen til de danskere, vi sjældent hører i den offentlige debat. I uge 19 skal der sendes fra Sønderborg.

Tirsdag den 7. maj  er vi på iFabrikken i Sønderborg, hvorfra der sendes tre programmer :

Tirsdag den 7. maj. april 19:05-19:30 er emnet: ” Skal arveafgiften afskaffes?”

Onsdag den 8. maj optages live on tape 16:30-17:00: ”Er det i orden at få silikone bryster?”(Programmet sendes mandag den 13. maj)

Artiklen fortsætter under annoncen

Onsdag den 8. maj 19:05-19:30: ”Stopper billig sodavand grænsehandlen?”

Thor Möger er mikrofonholder i debatprogrammet.

 

Programmet gør en dyd ud af, at Gadens Parlament er et program, hvor det er almindelige danskerne og ikke de professionelle meningsmaskiner, der kommer til orde. DRs “Gadeparlament-redaktion” mener nemlig, at Danmark har brug for et debatprogram, hvor det netop er den almindelige danskers holdning, der kommer frem i lyset, mens de professionelle debattører ser og lytter på.

Artiklen fortsætter under annoncen

De, som er interesserede i at deltage, tilmelder sig ved at sende os en sms eller ringe på 28 54 73 08, og man kan også tilmelde sig ved at maile til: gadensparlament@dr.dk.

Tilmeldingen kan også ske via programmets hjemmeside www.dr.dk/gadensparlament. Gadens Palament har også en facebookprofil på adressen www.facebook.com/gadensparlament.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juni 2022 112, Sønderborg

Bådmotor stjålet

27. juni 2022 112

På et tidspunkt i perioden fra tirsdag til søndag er der stjålet en bådmotor fra en båd, der lå ved kajen Sundgade. “Det er en 6 HK motor”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet.

Læs mere...