Generalforsamling: Det går forrygende på Kværs Idrætsfriskole

29. april 2016 Gråsten

Forleden havde Kværs Idrætsfriskole generalforsamling.

Vi offentliggjorde bl.a. vores årsregnskab for 2015, som vi er meget stolte af alle sammen. Vi har brug for at skabe et økonomisk stabilt fundament, så vi har lidt at stå imod med – så der også på den økonomiske front er tillid til at skolen er bæredygtig, skriver friskolen i en pressemeddelelse. Artiklen fortsætter under annoncen

jpe”>kværs

Det har vi nu lagt grunden til med et overskud på 444.000 kr. Det er sket uden at gå på kompromis med personalenormeringen og undervisningen – men er lykkedes, fordi vi tænker i kreative løsninger og hele personalegruppen tænker med.

Forældre og bestyrelse er gode til at lave frivilligt arbejde og også der sparer vi nogle penge. Så har vi jo i år til gengæld skåret forældrerengøringen.

Vi fik også fremlagt en rigtig fin tilsynsrapport fra vores eksterne tilsyn – derudover afgav både formand og skoleleder deres beretninger, der begge vidner om, at vi har en skole i trivsel.

På mandag siger vi velkommen til hele 13 nye kommende 0 klasseelever, hvilket jo vidner om, at det er rygtes at Kværs Idrætsfriskole gør det godt – og det glæder vi os rigtig meget til.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk