Girls’ Day in Science i Farverihallen

7. september 2018 Uddannelse

På onsdag deltager 75 piger fra 7. og 8. klasse fra 8 skoler i årets lokale Girls’ Day in Science. Både lokale og nationale kvindelige rollemodeller er klar til at inspirere og vejlede pigerne. Igen i år er det partnerskabet House of Science, der har stablet en lokal udgave af det nationale arrangement på benene.

De 75 piger er på dagen delt op i mindre grupper som guides af 15 kvindelige rollemodeller med forskellige Science-, Technology-, Engeneering- og Math, STEM-uddannelser. En del af rollemodellerne kommer fra lokale virksomheder og partnere, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Pigerne og rollemodellernes samarbejder om en opgave og derigennem får de unge et indblik i forskellige STEM-uddannelser og jobområder. Målet er at øge pigernes interesse for disse uddannelser, og at de unge gennem samarbejdet med rollemodellerne inspireres.

Girls’ Day in Science finder sted i Farverihallen hos EUC

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...