Girls’ Day in Science i Farverihallen

7. september 2018 Uddannelse

På onsdag deltager 75 piger fra 7. og 8. klasse fra 8 skoler i årets lokale Girls’ Day in Science. Både lokale og nationale kvindelige rollemodeller er klar til at inspirere og vejlede pigerne. Igen i år er det partnerskabet House of Science, der har stablet en lokal udgave af det nationale arrangement på benene.

De 75 piger er på dagen delt op i mindre grupper som guides af 15 kvindelige rollemodeller med forskellige Science-, Technology-, Engeneering- og Math, STEM-uddannelser. En del af rollemodellerne kommer fra lokale virksomheder og partnere, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Pigerne og rollemodellernes samarbejder om en opgave og derigennem får de unge et indblik i forskellige STEM-uddannelser og jobområder. Målet er at øge pigernes interesse for disse uddannelser, og at de unge gennem samarbejdet med rollemodellerne inspireres.

Girls’ Day in Science finder sted i Farverihallen hos EUC

Skrevet af: Ole [email protected]
3. december 2023 Kultur, Sønderborg

Midt i januar kan du opleve den storslåede Symphonic Universe-koncert

3. december 2023 Kultur

Sønderjyllands Symfoniorkester går nye veje i deres bestræbelser på at bringe symfonisk musik ud til nye generationer. Den kendte spil-youtuber og streamer, Jørgen Bjørn, er blevet hyret som konferencier til deres storslåede Symphonic Universe-koncert, der kan opleves i Alsions koncertsal den 18. januar. Koncerten består af strålende livefortolkninger skabt af de største komponister af filmmusik, […]

Læs mere...