Glemte advarslerne: Fik tømt kontoen efter en telefonsnak

16. januar 2015 Uncategorized

Politiet må endnu engang advare mod falske opkald fra f.eks. Microsoft, efter at en borger i går lod sig overtale til at udlevere fortrolige oplysninger over telefonen.mobil

Artiklen fortsætter under annoncen

En engelsktalende mand med indisk accent ringede og udgav sig for at være fra Microsoft. Han sagde at der var en fejl på borgerens pc og at han lige skulle bruge kreditkort- og NemId oplysninger for at kunne hjælpe borgeren.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Han hjalp også borgeren – men det var med at lænse hans konto for penge”, siger Svend Erik Lassen fra Sønderborg Politi.

Opfordringen er simpel – læg røret på i sådanne tilfælde.

“Man skal simpelthen bare lægge røret på og aldrig under nogen omstændigheder oplyse kreditkort eller andre oplysninger og slet ikke give dem adgang til computeren”, fastslår Svend Erik Lassen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. december 2022 Politik, Sønderborg

Ændret vedligeholdelse af grønne området gavner biodiversiteten og økonomien

8. december 2022 Politik

Tidligere på året så Natur-, Klima- og Miljøudvalget på mulighederne for at justere driften af de grønne områder for at gavne levevilkårene for planter, dyreliv og insekter. I forbindelse med budgettet har det desuden været en bunden opgave at finde besparelser på den grønne drift. Det har derfor været afgørende, at omlægningen at vedligeholdelsen afrabatter […]

Læs mere...