Glemte advarslerne: Fik tømt kontoen efter en telefonsnak

16. januar 2015 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Politiet må endnu engang advare mod falske opkald fra f.eks. Microsoft, efter at en borger i går lod sig overtale til at udlevere fortrolige oplysninger over telefonen.mobil

Artiklen fortsætter under annoncen

En engelsktalende mand med indisk accent ringede og udgav sig for at være fra Microsoft. Han sagde at der var en fejl på borgerens pc og at han lige skulle bruge kreditkort- og NemId oplysninger for at kunne hjælpe borgeren.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Han hjalp også borgeren – men det var med at lænse hans konto for penge”, siger Svend Erik Lassen fra Sønderborg Politi.

Opfordringen er simpel – læg røret på i sådanne tilfælde.

“Man skal simpelthen bare lægge røret på og aldrig under nogen omstændigheder oplyse kreditkort eller andre oplysninger og slet ikke give dem adgang til computeren”, fastslår Svend Erik Lassen.

29. februar 2024 Politik, Sønderborg

Skolelukningen blev endeligt godkendt og arbejdet går videre

29. februar 2024 Politik

I november blev forslaget om en ny skolestruktur sendt i hørnig og i går, onsdag, var Byrådet klar til at godkende, at det bliver sådan, at både Ahlmann-Skolen og Humlehøj-Skolen lukkes og at der så laves en ny skole på Humlehøj-Skolens matrikel. “En skolelukning er alvorlig, men der er færre elever i Sønderborg midtby og […]

Læs mere...