Gråsten Fjerkræ får ny bestyrelsesformand

27. august 2020 Erhverv

Den sønderjyske familieejede fjerkræproducent Gråsten Fjerkræ A/S i Kværs fortsætter det generationsskifte, som blev sat i gang i 2015.

Administrerende direktør Susanne Tranbjerg Jensen er udpeget til bestyrelsesformand – en position som ægtefællen Gunder P. Jensen, har beklædt siden 2013.

Gunder P. Jensen bliver fremover administrerende direktør i en af koncernens øvrige virksomheder.

Parret købte Gråsten Fjerkræ i 2007 og har siden udviklet virksomheden, så den i dag hører til de toneangivende leverandører af fjerkræ. Selskabets produkter er flere gange kåret til ”årets bedste” i en lang række uvildige tests. Senest har Det danske kokkelandshold med succes anvendt Gråstens berberi and i en af sine internationale konkurrencer, skriver Gråsten Fjerkræ i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Susanne Tranbjerg Jensen, der er hovedaktionær, vil fortsat have det overordnede administrative ansvar og vil, som bestyrelsesformand, også beskæftige sig med selskabets langsigtede strategi. Den opgave vil hun bl.a. løse sammen med sønnen, Alex Sune Jensen, der er udset til på sigt at overtage virksomheden.

Alex Sune Jensen, 35 år, bliver i forbindelse med ændringen på formandsposten udnævnt til underdirektør og får ansvaret for produktion og indkøb. Det er Susanne Tranbjerg Jensen og sønnen, Alex Sune Jensen, der ejer samtlige aktier i Gråsten Fjerkræ.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ansvaret for den daglige service og overordnede kundekontakt varetages fortsat af svigersøn og salgschef Hans Møller.

Datteren, Birgitte Møller, er også aktiv i virksomheden, hvor hun varetager backoffice-funktioner og er ansvarlig for udvikling og innovation samt for selskabets gårdbutik-koncept.

Pressefoto: Susanne Tranbjerg Jensen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

Vind billetter til festlig aften med Tørfisk

22. oktober 2021 Kultur

Bandet Tørfisk fejrer jubilæum med en Jubilæums-Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Og dermed har du chancen igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne, hvor de spiller lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag ”Sidst Tørfisk var […]

Læs mere...