Gråsten Handelsstandsforening viser aftenens EM-kamp på storskærm

7. juli 2021 Sport

EM-kampen mellem England og Danmark vises på storskærm på Torvet i Gråsten i aften.

Det skriver Gråsten Handelsstandsforening

Med Syd- og Sønderjyllands Politis tilladelse til, at EM-fodboldkampen mellem England og Danmark må vises på storskærm på Torvet i Gråsten i aften, har Gråsten Handelstandsforening og en gruppe sponsorer bestående af AT Boligservice, Broager- og Gråsten Radio, Den Gamle Skomager, LM Lyd, Salon Sanne, Sønderborg Kommune og Tinsoldaten  og nu er der gang i at indrette Torvet, så det kommer til at danne en hyggelig ramme for kampen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Allerede fra kl. 16.00 er Den Gamle Skomager og Tinsoldaten klar med salg af pølser, vand og øl, og fra kl. 19.00 er der billeder på storskærmen, som bliver sat op på KGGOs scene foran Fakta-bygningen. Skærmen måler 5 m. x 3 m.

Gråsten Handelstandsforening opfordrer alle tilstedeværende til at vise hensyn til hinanden og agere korrekt i forhold til coronaregulativerne, så der ikke opstår smittespredning.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Kultur, Sønderborg

Uffe Lorenzen giver en udendørs koncert i Sønderborg

4. august 2021 Kultur

Lørdag den 14. august giver Uffe Lorenzen er gårdhavekoncert i Sønderborghus i eftermiddagstimerne. Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af ’80erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de […]

Læs mere...