Gråsten Handelsstandsforening viser aftenens EM-kamp på storskærm

7. juli 2021 Sport

EM-kampen mellem England og Danmark vises på storskærm på Torvet i Gråsten i aften.

Det skriver Gråsten Handelsstandsforening

Med Syd- og Sønderjyllands Politis tilladelse til, at EM-fodboldkampen mellem England og Danmark må vises på storskærm på Torvet i Gråsten i aften, har Gråsten Handelstandsforening og en gruppe sponsorer bestående af AT Boligservice, Broager- og Gråsten Radio, Den Gamle Skomager, LM Lyd, Salon Sanne, Sønderborg Kommune og Tinsoldaten  og nu er der gang i at indrette Torvet, så det kommer til at danne en hyggelig ramme for kampen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Allerede fra kl. 16.00 er Den Gamle Skomager og Tinsoldaten klar med salg af pølser, vand og øl, og fra kl. 19.00 er der billeder på storskærmen, som bliver sat op på KGGOs scene foran Fakta-bygningen. Skærmen måler 5 m. x 3 m.

Gråsten Handelstandsforening opfordrer alle tilstedeværende til at vise hensyn til hinanden og agere korrekt i forhold til coronaregulativerne, så der ikke opstår smittespredning.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Nordborg, Samfund

Kom en tur i svømmehallen og prøv LivredderPatruljens udstyr

4. februar 2023 Nordborg

Kom og vær med, når Nordals Idrætscenter og Humlehøj-hallerne får besøg af TrygFondens LivredderPatrulje den 15. februar i vinterferien. Sammen med svømmehallens egne livreddere sætter LivredderPatruljen gang i sjove og udfordrende vandaktiviteter og viser blandt andet, hvordan man redder sig selv og andre i vandet, skriver Trygfonden. Alle svømmehallens gæster er velkomne til at være […]

Læs mere...