Gråsten: Kørestolsringridning og torvehygge

6. august 2016 GALLERIER

Lørdag formiddag satte KGGO gang i den årlige kørestolsringridning, der i år blev kørt for fjerde gang. Ringriderne mødte hinanden ved brandstationen og drog i optog gennem Gråstens gader og frem til Torvet, hvor der blev dystet om ringene.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Dronning er Ragnhild Nissen, kronprinsesse er Anni Sørensen og Margrethe Friss er prinsesse.

Rundt om i byens gader har foreninger og andre sat boder op, hvor der kan snakkes politik, købes lopper eller butiksvarer og på Torvet har DET GAMLE RÅDHUS sat ølprisen ned til bare 20 kroner for et krus velskænket fadøl.

Lørdag begyndte det hele i regn, men det klarede heldigvis op omkring middag.

“Fredag var vejret i top og det var herligt, da Livgarden spillede her på Torvet og da garden var færdig med at spille, blev der låst op til keglebanen i Ahlmannsparken og så var der eller keglespil for kongeæige musikere”, siger tidligere borgmester Bendt Olesen til SønderborgNYT.

Lørdag havde Bendt Olesen placeret sig i Socialdemokraternes telt sammen med blandt andre Jørn Lehmann fra regionsrådet og Benny Engelbrecht fra Folketinget.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Kommunes tilladelse til biogasanlæg i Kværs er ophævet

19. april 2021 Erhverv

Miljø- og Fødevareklagenævnet har truffet afgørelse efter miljøbeskyttelsesloven og ophæver Sønderborg Kommunes afgørelse af 27. juni 2019 om miljøgodkendelse og VVM-tilladelse for opførelse og drift af et biogasanlæg i Kværs og hjemviser sagen til fornyet behandling. Miljø- og Fødevareklagenævnets afgørelse er endelig og kan ikke indbringes for anden administrativ myndighed. ”Vi modtog fredag afgørelsen fra […]

Læs mere...