Gråsten: Kørestolsringridning og torvehygge

6. august 2016 GALLERIER

Lørdag formiddag satte KGGO gang i den årlige kørestolsringridning, der i år blev kørt for fjerde gang. Ringriderne mødte hinanden ved brandstationen og drog i optog gennem Gråstens gader og frem til Torvet, hvor der blev dystet om ringene.

Dronning er Ragnhild Nissen, kronprinsesse er Anni Sørensen og Margrethe Friss er prinsesse.

Rundt om i byens gader har foreninger og andre sat boder op, hvor der kan snakkes politik, købes lopper eller butiksvarer og på Torvet har DET GAMLE RÅDHUS sat ølprisen ned til bare 20 kroner for et krus velskænket fadøl.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lørdag begyndte det hele i regn, men det klarede heldigvis op omkring middag.

“Fredag var vejret i top og det var herligt, da Livgarden spillede her på Torvet og da garden var færdig med at spille, blev der låst op til keglebanen i Ahlmannsparken og så var der eller keglespil for kongeæige musikere”, siger tidligere borgmester Bendt Olesen til SønderborgNYT.

Lørdag havde Bendt Olesen placeret sig i Socialdemokraternes telt sammen med blandt andre Jørn Lehmann fra regionsrådet og Benny Engelbrecht fra Folketinget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. maj 2022 Erhverv, Sydals

Ved Lysabild bygges der en solcellepark som tager hensyn til biodiversiteten

25. maj 2022 Erhverv

Nordic Solar vil have mere fokus på biodiversitet i solparker. Den danske solenergivirksomhed tog forleden første skridt til en ny stor solpark på Als og den er udviklet med et særligt hensyn til biodiversitet i området på og omkring parken. Borgmester Erik Lauritzen, biodiversitetskonsulenter og Nordic Solar tog første spadestik til biodiversitetsprojektet for den nye […]

Læs mere...