Gråsten Rideklub: Caroline Knudsen er sprunget ind på bruttolandsholdet

11. april 2017 Kultur

Hver tirsdag er Caroline Knudsen fra Asserballe til træning i Gråsten Rideklub, hvor det er ridenbanespringning, der trækker. Og noget tyder på, den 12-årige pige fra Als er god til det med heste.

Caroline Knudsen krydser fingre for en plads ved NM.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Hvis det falder helt rigtigt ud ved et stævne i Sommersted og Fredensborg, så kommer jeg til NM”, siger Caroline Knudsen til SønderborgNYT. Hun er en del af det danske bruttolandshold og der bliver holdt øje med hendes præstationer.

Når man vil nå langt i ridebanespringning – eller for den sags skyld i nogen anden sport – så er det ikke klaret med en times træning en gang om ugen.

“Jeg er på hesten derhjemme hver eneste dag”, siger Caroline Kndusen. Og heldigvis undrer det hverken hendes mor eller far.

Artiklen fortsætter under annoncen

“De rider også. Min mor holder a dressurridning og min far er springer ligesom jeg selv”, siger Caroline Knudsen og fortæller videre, hun altid har redet.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Erhverv, Sønderborg

Vandet sejlede ned i apoteket i Borgen

16. oktober 2021 Erhverv

Lørdag middag gik der hul på et rør med vand i apoteket i Borgen og derfor sejlede vandet ned ad en væg og ud over gulvet. “Vi skyndte os at træde væk – og apoteket fortsatte deres kundebetjening fra den ene af kasserne”, siger en kunde til SønderborgNYT. Der blev også ringet efter hjælp, så […]

Læs mere...