Grænseoverskridende jobportaler

22. april 2013 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Arbejdskraft kender ingen grænser – og det tager en dansk og en tysk jobportal nu konsekvensen af.

Danske Sydjob.dk og tyske Monster.de har sammen med Udviklingsråd Sønderjylland og den tyske pendant WiReg i Flensborg lavet en grænseoverskridende jobportal: danske Grænsejob.dk, tyske Grenzarbeit.de og den europæiske udgave Borderjob.eu.

Jobportalen skal gøre det nemmere for blandt andet danskere, der enten er ledige eller som bare leder efter en ny arbejdsgiver, at finde frem til ledige stillinger. Og oveni bliver det også nemmere for arbejdsgiverne at slå ledige stillinger op for alle i regionen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er planen, at Sydjob smider omkring 1000 job i Region Syddanmark i puljen. Og tyske Monster leverer minimum 1000 job i Nordtyskland, oplyser Sydjob.dk.

25. februar 2024 Politik, Sønderborg

Integrationsrådet skal have tre nye medlemmer

25. februar 2024 Politik

I Integrationsrådet skal der være otte medlemmer, som repræsenterer indvandrere og efterkommere i Sønderborg Kommune. Rådets flertal er repræsentanter for de etniske minoriteter. Integrationsrådet består lige nu af fem medlemmer fra de etniske minoriteter og der skal derfor udpeges tre nye medlemmer. Når der skal vælges nye medlemmer, der repræsenterer indvandrere og efterkommere, gøres det […]

Læs mere...