Gråsten: Anholdt for at sætte ild til sin lejlighed

27. maj 2013 Uncategorized

Otte beboere måtte søndag aften evakueres under en større brand i en 2-etagers ejendom i Gråsten. Ejeren af den ene lejlighed er mistænkt for brandstiftelse.

Branden blev anmeldt søndag kl. 17.39. Ilden bredte sig hurtigt fra lejligheden i stueetagen i bygningen i Borggade, og da politiet ankom, blev otte personer fra en lejlighed på 1. sal evakueret.

Ejeren af lejligheden i stueetagen var ikke til stede under branden, men blev under en halv time senere anholdt mistænkt for brandstiftelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Af hensyn til fremstillingen i Retten i Sønderborg mandag, kan politiet endnu ikke udtale sig om, hvordan branden opstod eller hvad der var den sigtedes motiv.

Ingen kom til skade ved branden, men lejligheden i stueetagen er udbrændt, fortæller vagthavende ved Syd- og Sønderjyllands politi til TV SYD.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2023 112, Sønderborg

Mindre brand i en kompostbunke

24. september 2023 112

Søndag – kort efter middag – kørte Ullerup Frivillige Brandværn til en mindre brand på Gl. Landevej i Vester Sottrup. “Her var der en, som havde smidt noget aske fra pillefyret ud i kompostbunken og så gik der ild i den”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg til SønderborgNYT. “Det er meget vigtigt, at […]

Læs mere...