Gråsten: Anholdt for at sætte ild til sin lejlighed

27. maj 2013 Uncategorized

Otte beboere måtte søndag aften evakueres under en større brand i en 2-etagers ejendom i Gråsten. Ejeren af den ene lejlighed er mistænkt for brandstiftelse.

Branden blev anmeldt søndag kl. 17.39. Ilden bredte sig hurtigt fra lejligheden i stueetagen i bygningen i Borggade, og da politiet ankom, blev otte personer fra en lejlighed på 1. sal evakueret.

Ejeren af lejligheden i stueetagen var ikke til stede under branden, men blev under en halv time senere anholdt mistænkt for brandstiftelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Af hensyn til fremstillingen i Retten i Sønderborg mandag, kan politiet endnu ikke udtale sig om, hvordan branden opstod eller hvad der var den sigtedes motiv.

Ingen kom til skade ved branden, men lejligheden i stueetagen er udbrændt, fortæller vagthavende ved Syd- og Sønderjyllands politi til TV SYD.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...