Grundlovsdag: Walk & Talk i Sønderskoven med Alternativet

29. maj 2017 Politik

Alternativet Sønderborg holder en alternativ Grundlovsdag.

Vi holder en “Walk & Talk”, hvor vi mødes ved stranden for enden af Grundtvigs Allé den 5. juni kl. 13.30, og går en tur i Sønderskoven. Under vandreturen kan vi tale politik i små grupper, og nyde naturen”, siger forperson Karsten Fyn i en pressemeddelelse.

“Vi finder et sted i skoven, hvor vi kan holder taler, og spise kage. Ordet vil være frit, så alle der har lyst til at holde en Grundlovstale kan gøre det”, siger han videre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er mulighed for en politisk snak og en hyggelig Alternativ Grundlovsdag.

Allerede på lørdag, den 3. juni, kan man møde Alternativet i gågaden i Sønderborg, hvor Alternativets byrådskandidater vil være parat til at besvare spørgsmål om Alternativets politik og til at modtage gode ideer til emner og konkrete tiltag, som de kan tage op i Sønderborg Kommune.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Politik, Sønderborg

Frode Sørensen vender tilbage til Byrådet som vikar

24. juni 2021 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet går på barselsorlov fra fredag og frem til den 10. august og så skal der en vikar på banen. Det bliver tidligere formand for Teknik- og Miljøudvalget Frode Sørensen, som skal afløse Jesper Smaling. Inden Frode Sørensen kan kalde sig ‘midlertidigt byrådsmedlem’, skal det siddende Byråd godkende, at han vikarierer. […]

Læs mere...