Grundlovsdag: Walk & Talk i Sønderskoven med Alternativet

29. maj 2017 Politik

Alternativet Sønderborg holder en alternativ Grundlovsdag.

Vi holder en “Walk & Talk”, hvor vi mødes ved stranden for enden af Grundtvigs Allé den 5. juni kl. 13.30, og går en tur i Sønderskoven. Under vandreturen kan vi tale politik i små grupper, og nyde naturen”, siger forperson Karsten Fyn i en pressemeddelelse.

“Vi finder et sted i skoven, hvor vi kan holder taler, og spise kage. Ordet vil være frit, så alle der har lyst til at holde en Grundlovstale kan gøre det”, siger han videre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er mulighed for en politisk snak og en hyggelig Alternativ Grundlovsdag.

Allerede på lørdag, den 3. juni, kan man møde Alternativet i gågaden i Sønderborg, hvor Alternativets byrådskandidater vil være parat til at besvare spørgsmål om Alternativets politik og til at modtage gode ideer til emner og konkrete tiltag, som de kan tage op i Sønderborg Kommune.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. december 2022 Sport, Sønderborg

Sønderborg Futsal skal spille mod Hjørring – det gælder topplaceringen i rækken

9. december 2022 Sport

I morgen, lørdag, kl. 14:00 spilles andensidste runde af grundspillet, hvor Sønderborg møder Hjørring på hjemmebane i Humlehøjhallen, og netop de to hold skal fordele første- og andenpladsen mellem sig, hvor Sønderborg fører rækken med to point ned til Hjørring, skriver Sønderborg Futsal. Sønderborg kan med en sejr sikre sig førstepladsen i grundspillet, hvor en […]

Læs mere...