Guderup inviterer til kick-off til fremtiden

22. maj 2019 Nordborg

Guderup Bylaug inviterer byens borgere og borgere i Egen Sogn generelt, til kick-off møde på forsamlingshuset Hos Risa i Guderup.

Idémanden og inspiratoren Søren Vester, der er kendt fra TV2 Fri, kommer med en times oplæg, hvor han med sin fortælleglæde og entusiasme inspirerer tilhørerne til at føre deres egne drømme og ideer ud i livet og blive aktive deltagere i deres eget lokalsamfund, skriver bylauget.

Guderup Bylaug lægger derefter op til at lade kreativiteten og de vilde idéer boble op til overfladen i forhold til hvad man ønsker for Guderup, hvad man kunne tænke sig skete i Guderup, hvordan det gode liv i Guderup skal se ud om 3, 5 og 20 år, hvordan vi ved fælles indsats får gjort Guderup interessant for erhvervslivet, tilflyttere, turismen, kulturen og alle de mange foreninger, der allerede findes i byen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det hele skal til sidst munde ud i en decideret byudviklingsstrategi – en strategi, der er tager afsæt i borgernes EGNE ideer og ønsker og som aktivt  involverer Guderups borgere

“Vores by skal igen leve op til det gamle slogan: ‘Guderup i Centrum’ – vi skal finde fælles identitet og fodslag i de mange værdier og tilbud byen allerede har og som kick-off mødet kan være med til at fornye og udvikle. Vi skal ranke ryggen og spille med kreativitetsmusklerne – det vil skræmme nej-sigere og det-har-vi-prøvet-spøgelserne væk”, siger formanden for Guderup Bylaug, Keld Aaes, der tilføjer:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og det er i grunden ikke så tosset”.

Tilmelding på e-mail: info@sundicentrum.dk senest på fredag, den 24. maj.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk