Guidet rundvisning til kommende elever hos EUC Syd

5. november 2019 Uddannelse

Vores elevguider tager imod lørdag den 16. november mellem klokken 10 og 13 og giver en rundtur – guiderne kendes på, at de har mørkeblå t-shirt med EUC Syd-logo og et stort, rundt, gult badge, hvor der står: SPØRG MIG.

Besøgende har mulighed for at snakke med elever og undervisere fra de forskellige uddannelser, vejlederne er der, man kan at se værkstederne og undervisningslokaler og der er forskellige ting at prøve. Man kan også købe lækkerier lavet af eleverne på ernæringsassistent-uddannelsen. Der er alle gratis kaffe, te og småkager til gæsterne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kommer man fra 9. eller 10. klasse eller for eksempel fra en efterskole, fortæller vi gerne om, hvordan man søger ind og vælger en fagretning/grundforløb 1, skriver EUC Syd.

Er man ældre, og er det over to år siden, man forlod folkeskolen, startes direkte på grundforløb 2.
Næste opstart for nye hold af erhvervsuddannelser på GF2 er den 20. januar 2020.

Programmer for Sønderborg og Haderslev kan snarest downloades HER FRA vores hjemmeside. Der er også lagt link til en oversigt over, hvilke uddannelser, der er på de to adresser. Flere uddannelser, der ikke udbydes på selve adressen, vil til Åbent Hus have stande.

Artiklen fortsætter under annoncen

Uddannelserne til tømrer og ernæringsassistent har indtil nu foregået i Aabenraa eller Haderslev, men til januar starter begge uddannelserne også med hold og placering i Sønderborg.

Åbent hus på EUC Syd i Aabenraa og Tønder afholdes på adresserne om et par måneder d. 25. januar kl. 10-13.

Teknisk Gymnasium

Vil man høre om at tage studentereksamen på Teknisk Gymnasium eller på det internationale gymnasium, IB, er de med på Åbent hus-arrangementerne og har derudover særskilte informationsaftner til næste år. Den 21. januar i Aabenraa og den 23. januar i Sønderborg. I Haderslev er der informationsaften om htx d. 21. januar.

Artiklen fortsætter under annoncen

EUC Syd tilbyder:

Eud: omkring 50 erhvervsuddannelser med trin og specialer fordelt på 5 adresser i vores 4 byer

Eux: faglært og student på én gang – 12 forskellige uddannelser.

Htx: student fra Teknisk Gymnasium – 6 forskellige studieretninger

IB: International Baccalaureate Diploma, engelsksproget student

Hele efteruddannelsesområdet

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. maj 2022 Erhverv, Nordborg

Skal du med til Klovneløb?

19. maj 2022 Erhverv

Den 29. maj fra kl. 13.30-16.30 er der Klovneløb i Nordborg og det har til formål at samle familier og venner til en hyggelig dag i en god sags tjeneste. Med løbet samles der ind til den landsdækkende forening Danske Hospitalsklovne, så endnu flere hospitalsklovne kan komme ud og glæde børn og unge, der må […]

Læs mere...