Gymnasie-aspiranter besøgte AGS

14. januar 2020 Uddannelse

Tirsdag aften var dørene åbne for alle de unge mennesker, der er i gang med at finde ud af, hvilken ungdomsuddannelse, de skal vælge. Rektor Jeppe Kragelund bød velkommen og fortalte om baggrunden for sidste års høje søgetal og den positive elevtrivselsundersøgelse fra 2019. Herefter var der rundvisning ved skolens elever, der viste både fag og skolens mange sociale aktiviteter frem.

Aspiranterne lidt klogere på AGS’ udbud af studieretninger, blandt andet studieretningen med idræt, som AGS er det eneste almene gymnasium i Sønderjylland, der har fået dispensation af Undervisningsministeriet til at udbyde.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det glæder mig at byde Jer velkommen til en skole, som vi er stolte af. I kommer til at møde elever, som går i 1.g nu – og for et år siden, var det dem, som var på besøg til åbent hus”, sagde rektor Jeppe Kragelund til de mange måske kommende elever og deres forældre.

“De elever, der går her nu, har valgt at være på AGS og en af dem fortalte mig, at man skal tage rundt til åbent hus på alle ungdomsuddannelser – og så skal man forestille sig, at man går på den skole, man besøger. Føles det rigtigt, så er det let at vælge”, sagde rektor.

Artiklen fortsætter under annoncen

Herefter skulle der synges en fællessang.

“Det er Kim Larsens Papirklip fra Midt om Natten. Med en saks skabes der drømme. På AGS giver vi dig saksen. Men du skal selv drømme og du skal selv klippe”, sagde Jeppe Kragelund.

Du kan læse meget mere om AGS HER på LINKET.

På torsdag klokken 19 er der åbent hus på Statsskolen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk