Gymnaster giver den gas for at give andre og hinanden en flot oplevelse

3. marts 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

 

Fredag aften blev der sat gang i DGI Sønderjylland store Forårsstævne i Humlehøjhallerne og traditionen tro blev der båret faner og sunget fællessang, inden de første hold sprang ind på gulvet.

DGI Sønderjylland samler en masse hold og sammensætter nogle dage med en bred vifte af gymnastik og en stemning i top.

De første gymnaster havde siddet og kigget ud af ruderne i en bus hele vejen fra Fyn – og det var elever fra Vejstrup Efterskole, som viste et helt forrygende program.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gymnastik er en holdsport, hvor hver enkelt deltager er en lille brik i helheden og kunsten for instruktørerne er at finde det bedste frem i hver enkelt og kæde det ind i det program, der satses på – og ved Forårsstævnet er der ingen medaljer og store pokaler, der skal kæmpes om.

Det handler mest af alt om at give alle de andre en god oplevelse – og selv sidde og nyde at se, hvad andre hold har trænet på hele efteråret og vinteren

Tre hold næsten på hjemmebane

Efter Vejstrup-eleverne var rendt fra gulvet og ud i den ventende bus, blev der plads til Frøkner og Fruer, et MiniMix-hold, Gajolholdet fra Rinkenæs og også et øvet hold fra Ulkebøl.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lørdag går det løs igen – masser af gymnastik hele dagen i Humlehøjhallen fra klokken 9.

Du kan finde PROGRAMMET HER

 

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...
>