Hacket e-boks sendte folketingsmedlem Jan Callesens firma til tvangsopløsning

6. januar 2019 Erhverv

Nordborgs lokale folketingsmedlem for Dansk Folkeparti, Jan Rytkjær Callsen, skulle have været en tur i skifteretten i Sønderborg med et af sine selskaber. Selskabet, der hedder CALLESEN ApS, beskæftiger sig med køb og udlejning af ejendomme.

Det er Erhvervsstyrelsen, der har sendt Jan Rytkjær Callesens selskab til tvangsopløsning, hvilket fremgår af det nationale virksomhedsregister Virk.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Min e-boks har været hacket og min adgang til e-boks blev efterfølgende lukket og derfor har det ikke være muligt for mig rettidigt at sende oplysninger til myndighederne om mit firma”, siger Jan Rytkjær Callesen til SønderborgNYT.

Erhvervsstyrelsen kan anmode skifteretten om at opløse et selskab, hvis selskabets ledelse ikke har reageret på henvendelser fra Erhversstyrelsen. Det fremgår af Selskabsloven § 225.

“Men så galt kommer det nu ikke til at gå”, siger Jan Rytkjær Callesen. Det seneste offentliggjorte årsregnskab for 2017 viser et positivt resultat på 170.661 kroner og en egenkapital på 1.592.521 kroner.

”Mit selskab skaber et pænt overskud og har en fornuftig egenkapital og er på ingen måder på vej til at lukke eller blive lukket”, siger Jan Callesen til SønderborgNYT.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

Læs også...