Hærværk flere steder på Als

6. maj 2014 Uncategorized

Over weekenden og indtil mandag er der begået hærværk flere steder i området.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Brandsbølmark har ukendte gerningsmænd klippet en hængelås til et fiskerhus op hvorefter de har lavet hærværk på huset. Blandt andet blev flere vinduespartier smidt ud i vandet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formentlig de samme personer valgte at brænde en jolle af og løsne en anden jolle fra sin fortøjning.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Svenstrup Friskole havde hærværksmænd moret sig med at lave graffiti på en klatrevæg. Det var graffiti i det højpoetiske hjørne – der var skrevet ”Pik Pik” og noget der ligner to ”s-er” – hvoraf det ene var spejlvendt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilsvarende graffitihærværk er der blevet lavet på Nejsvej i Broager. På en mur er der lavet tegninger og skrevet forskellige bogstaver.

Artiklen fortsætter under annoncen

En bil der holdt parkeret ved idrætshøjskolen fik fire dybe buler i højre bagskærm. Bilen holdt parkeret på stedet søndag mellem kl. 01 om natten og kl. 7 om morgenen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Den internationale skole er indstillet til SEVERIN-PRISEN

16. september 2021 Uddannelse

Den internationale skole i Sønderborg med 168 elever vil gerne være mere synlige. Derfor oprettede skolen for et år siden en Facebookside, som nu er indstillet til SEVERIN-PRISEN 2021. For Sønderborg International School er det vigtigt, at forældre og andre interesserede kan følge med i børnenes hverdag på skolen. Derfor producerer de ældre klasser selv […]

Læs mere...