Hærværk flere steder på Als

6. maj 2014 Uncategorized

Over weekenden og indtil mandag er der begået hærværk flere steder i området.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Brandsbølmark har ukendte gerningsmænd klippet en hængelås til et fiskerhus op hvorefter de har lavet hærværk på huset. Blandt andet blev flere vinduespartier smidt ud i vandet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formentlig de samme personer valgte at brænde en jolle af og løsne en anden jolle fra sin fortøjning.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Svenstrup Friskole havde hærværksmænd moret sig med at lave graffiti på en klatrevæg. Det var graffiti i det højpoetiske hjørne – der var skrevet ”Pik Pik” og noget der ligner to ”s-er” – hvoraf det ene var spejlvendt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilsvarende graffitihærværk er der blevet lavet på Nejsvej i Broager. På en mur er der lavet tegninger og skrevet forskellige bogstaver.

Artiklen fortsætter under annoncen

En bil der holdt parkeret ved idrætshøjskolen fik fire dybe buler i højre bagskærm. Bilen holdt parkeret på stedet søndag mellem kl. 01 om natten og kl. 7 om morgenen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. oktober 2022 Samfund, Sønderborg

Nyreforeningen tager i Borgen og fortæller om organdonationer

6. oktober 2022 Samfund

Over hele landet markeres Organdonationsdagen den 8. oktober. I Sønderborg er Nyreforeningen Sønderjylland at finde på indkøbscentret Borgen – på øverste butiksetage, under rulletrappen op til parkeringstaget. Organdonation er et tema, som hele tiden er meget aktuelt. Det ligger os meget på sinde at udbrede kendskabet til emnet, da flere af vore medlemmer er transplanterede, […]

Læs mere...