Hærværk flere steder på Als

6. maj 2014 Uncategorized

Over weekenden og indtil mandag er der begået hærværk flere steder i området.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Brandsbølmark har ukendte gerningsmænd klippet en hængelås til et fiskerhus op hvorefter de har lavet hærværk på huset. Blandt andet blev flere vinduespartier smidt ud i vandet.

Formentlig de samme personer valgte at brænde en jolle af og løsne en anden jolle fra sin fortøjning.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Svenstrup Friskole havde hærværksmænd moret sig med at lave graffiti på en klatrevæg. Det var graffiti i det højpoetiske hjørne – der var skrevet ”Pik Pik” og noget der ligner to ”s-er” – hvoraf det ene var spejlvendt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilsvarende graffitihærværk er der blevet lavet på Nejsvej i Broager. På en mur er der lavet tegninger og skrevet forskellige bogstaver.

Artiklen fortsætter under annoncen

En bil der holdt parkeret ved idrætshøjskolen fik fire dybe buler i højre bagskærm. Bilen holdt parkeret på stedet søndag mellem kl. 01 om natten og kl. 7 om morgenen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Sådan er Corona-reglerne for Sønderborg Sommer Revy

13. maj 2021 Kultur

Sønderborg Sommer Revy har modtaget myndighedernes restriktioner og de siger, at gæster gerne må sidde sammen i grupper med under en meters afstand, såfremt gruppen i forvejen har tæt kontakt med hinanden eller normalt ses på tilsvarende vis. En gruppe kan bestå af fra to og op til 60 personer. ”Vi er derfor i gang […]

Læs mere...