Hærværk flere steder på Als

6. maj 2014 Uncategorized

Over weekenden og indtil mandag er der begået hærværk flere steder i området.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Brandsbølmark har ukendte gerningsmænd klippet en hængelås til et fiskerhus op hvorefter de har lavet hærværk på huset. Blandt andet blev flere vinduespartier smidt ud i vandet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formentlig de samme personer valgte at brænde en jolle af og løsne en anden jolle fra sin fortøjning.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Svenstrup Friskole havde hærværksmænd moret sig med at lave graffiti på en klatrevæg. Det var graffiti i det højpoetiske hjørne – der var skrevet ”Pik Pik” og noget der ligner to ”s-er” – hvoraf det ene var spejlvendt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilsvarende graffitihærværk er der blevet lavet på Nejsvej i Broager. På en mur er der lavet tegninger og skrevet forskellige bogstaver.

Artiklen fortsætter under annoncen

En bil der holdt parkeret ved idrætshøjskolen fik fire dybe buler i højre bagskærm. Bilen holdt parkeret på stedet søndag mellem kl. 01 om natten og kl. 7 om morgenen.

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...