Handelselever fra Mommark er med i Verdens Vildeste Brobyggere

10. februar 2023 Uddannelse
Pressefoto
Pressefoto

Handelselever fra BC Syd i Mommark er med på holdet, når 45 unge lærlinge, studerende og elever dyster om at bygge spektakulære broer på tid forskellige steder i landet. Verdens Vildeste Brobyggere er Danmarks første brobygningskonkurrence, som viser, hvad du kan med en erhvervsuddannelse, og som hylder og demonstrerer den faglærtes afgørende rolle i samfundet.

I denne uge mødtes holdene første gang i Aalborg til intro til projektet, teambuilding, lidt teori om brodesign og endelig gruppearbejde, hvor grupperne, der har været sin brotype – skråstagsbog, flydebro og buebro – arbejdede med planlægning, kommunikation og ikke mindst hvordan deres bro skulle se ud og bygges. Undervejs fik de sparring af ingeniører, broarkitekter, faglærer, underviser og arbejdsmiljøkonsulenter, skriver BC Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er to handelselever på hvert hold, som skal rådgive om materialevalg, sikre bestilling og levering af materialer til håndværksfagene, og endelig har de det samlede budgetansvar for materialerne på holdet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk