Handicaphjælper er et drømmejob

19. august 2015 Uddannelse

Hvis man er en af dem, der har bedst med at gøre en forskel, der virkelig nytter, så kan løsningen være at tage arbejde som handicaphjælper.

Gitte og Pernille.

Gitte og Pernille.

“Når jeg er på arbejde, så ved jeg, jeg gør en kæmpe-forskel for et andet menneske”, siger Gitte Kjeldberg Jeppesen til SønderborgNYYT. Hun er handicaphjælper for Pernille, der har brug for hjælp døgnet rundt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gitte Kjeldberg Jespersen møder ind på døgnvagter seks til syv gange om måneden.

“Jobbet giver masser af fridage, som fint kan bruges på at studere eller alt muligt andet”, siger Gitte Kjeldberg Jespersen.

“Jobbet som personlig hjælper sætter tanker i gang og jeg er meget bevidst om, hvor heldig jeg er. Måske skal flere af os være mere taknemlige. Vi har ikke brug for personlig hjælper”, siger hun.

“Og skønnest af alt har været at følge Pernille fra en periode med sygdom til nu, hvor hun er en livsglad pige”, siger Gitte Kjeldberg Jespersen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. august 2022 Politik, Sønderborg

Unibrew og ReKom gør klar til gadefest ved havnefronten

8. august 2022 Politik

Gadefest Tour er et initiativ fra Royal Unibrew og ReKom Group og konceptet transformerer midlertidigt gaderummet til et pulserende fællesskab, hvor der er plads til store som små armbevægelser. Det ændrer rammerne for hvordan borgerne oplever samt bruger byen og dens rummelighed. Det er et åbent event, der er gratis at deltage i, skriver Unibrew […]

Læs mere...