Handicaphjælper er et drømmejob

19. august 2015 Uddannelse

Hvis man er en af dem, der har bedst med at gøre en forskel, der virkelig nytter, så kan løsningen være at tage arbejde som handicaphjælper.

Gitte og Pernille.

Gitte og Pernille.

“Når jeg er på arbejde, så ved jeg, jeg gør en kæmpe-forskel for et andet menneske”, siger Gitte Kjeldberg Jeppesen til SønderborgNYYT. Hun er handicaphjælper for Pernille, der har brug for hjælp døgnet rundt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gitte Kjeldberg Jespersen møder ind på døgnvagter seks til syv gange om måneden.

“Jobbet giver masser af fridage, som fint kan bruges på at studere eller alt muligt andet”, siger Gitte Kjeldberg Jespersen.

“Jobbet som personlig hjælper sætter tanker i gang og jeg er meget bevidst om, hvor heldig jeg er. Måske skal flere af os være mere taknemlige. Vi har ikke brug for personlig hjælper”, siger hun.

“Og skønnest af alt har været at følge Pernille fra en periode med sygdom til nu, hvor hun er en livsglad pige”, siger Gitte Kjeldberg Jespersen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Juridisk brevkasse: Advokathuset Muurholm svarer på læser-spørgsmål om ophævelse af fælles forældremyndighed

24. juni 2021 Samfund

Kære Brevkasse, Jeg har to drenge på 6 og 8 år med min ekskone. Vi har fælles forældremyndighed, og hun har bopælen på begge børn. Der har altid været et højt konfliktniveau, og vores samarbejde fungerer bare ikke. Børnenes mor overholder næsten ingen af de aftaler, som vi indgår med hinanden, herunder vedrørende samvær, og […]

Læs mere...