Hans Jørn Wolff All Star Jazzband spiller de gamle kendinge

15. januar 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Søndag middag var der liv og glade timer i Spiseriet på Rådhustorvet i Sønderborg. Og det skal Hans Jørn Wolff All Star Jazzband have en stor del af æren for.

Det er ret fascinerende, jazz-gæsterne kommer igen og igen, når musikrepertoiret er med rigtigt mange numre, der er på listen gang efter gang.

“Det er det med genkendelsens glæde. Vores publikum nyder, at vores koncerter er helt, som de forventer”, siger bassist Erling Tjørnelund til SønderborgNYT. Et fyldt lokale understreger hans ord.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Poul Dissing og Benny Andersen står heller ikke for fornyelse. De spiller Svantes Viser igen og igen”, siger Hans Jørn Wolff. Og netop Dissing og Andersen har været på farten i flere end 30 år med den sangbuket.

 

Artiklen fortsætter under annoncen

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Nordborg, Frivillige

Frivillig fra Røde Kors fik ‘Covid-19 Prisen’

24. september 2021 Nordborg

Ellen Iversen fra Røde Kors i Sønderborg har fredag ved Frivilligfesten fået overrakt ‘Covid-19 Prisen’, fordi hun  formåede –  efter en henvendelse fra Sønderborg Kommune om vaccineledsagelse til sårbare ældre – på bare to arbejdsdage at koordinere en sådan hjælp. Den frivillige opgave indebar to måneders indsats med at rekruttere frivillige og sørge for at […]

Læs mere...