Hans Jørn Wolff All Star Jazzband spiller de gamle kendinge

15. januar 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Søndag middag var der liv og glade timer i Spiseriet på Rådhustorvet i Sønderborg. Og det skal Hans Jørn Wolff All Star Jazzband have en stor del af æren for.

Det er ret fascinerende, jazz-gæsterne kommer igen og igen, når musikrepertoiret er med rigtigt mange numre, der er på listen gang efter gang.

“Det er det med genkendelsens glæde. Vores publikum nyder, at vores koncerter er helt, som de forventer”, siger bassist Erling Tjørnelund til SønderborgNYT. Et fyldt lokale understreger hans ord.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Poul Dissing og Benny Andersen står heller ikke for fornyelse. De spiller Svantes Viser igen og igen”, siger Hans Jørn Wolff. Og netop Dissing og Andersen har været på farten i flere end 30 år med den sangbuket.

 

Artiklen fortsætter under annoncen

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Gråsten

Der kommer ikke boliger i stueetagen i Slotsgade 1 i Gråsten

7. december 2022 Politik

Politikerne var tirsdag eftermiddag samlet til møde i Teknik-, By- og Bolig-udvalget skulle blandt andet bestemme sig for, om de ville give et forbud imod, at stueetagen på Slotsgade 1 i Gråsten bliver ændret fra butik til boliger. Der er søgt om tilladelse til, at der laves lejligheder i hele bygningen. “I den sag var […]

Læs mere...