Havnekontoret: Advarsler om ekstra højvande plejer at holde

4. januar 2017 GALLERIER
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Onsdag eftermiddag bruger Vej og Park-ansatte tiden på at fylde sandsække, så de mennesker, der ser det kommende højvande som en trussel, kan hente sække og spærre af med.

“Der er ingen grund til at tage let på det, for varslinger om ekstra højvande plejer at ramme ret præcis”, lyder meldingen fra Havnekontoret, hvor der også gøres en del ud af at holde vandet på ydersiderne af væggene.

“Når vandstanden kommer 136 centimeter op, så flugter den med havnekajen, som herefter vil blive oversvømmet og det giver vand hen over Sdr. Havnegade”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved lystbådehavnen i Sønderborg skal der skærmes af for vandet, så det ikke kommer ind i klubbens hus. Og flere steder i Sdr. Havnegade er der lagt sandsække.

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Artiklen fortsætter under annoncen

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...