Havnekontoret: Advarsler om ekstra højvande plejer at holde

4. januar 2017 GALLERIER Skrevet af: Ole Kæhler
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Onsdag eftermiddag bruger Vej og Park-ansatte tiden på at fylde sandsække, så de mennesker, der ser det kommende højvande som en trussel, kan hente sække og spærre af med.

“Der er ingen grund til at tage let på det, for varslinger om ekstra højvande plejer at ramme ret præcis”, lyder meldingen fra Havnekontoret, hvor der også gøres en del ud af at holde vandet på ydersiderne af væggene.

“Når vandstanden kommer 136 centimeter op, så flugter den med havnekajen, som herefter vil blive oversvømmet og det giver vand hen over Sdr. Havnegade”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved lystbådehavnen i Sønderborg skal der skærmes af for vandet, så det ikke kommer ind i klubbens hus. Og flere steder i Sdr. Havnegade er der lagt sandsække.

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Artiklen fortsætter under annoncen

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

 

25. februar 2024 Politik, Sønderborg

Integrationsrådet skal have tre nye medlemmer

25. februar 2024 Politik

I Integrationsrådet skal der være otte medlemmer, som repræsenterer indvandrere og efterkommere i Sønderborg Kommune. Rådets flertal er repræsentanter for de etniske minoriteter. Integrationsrådet består lige nu af fem medlemmer fra de etniske minoriteter og der skal derfor udpeges tre nye medlemmer. Når der skal vælges nye medlemmer, der repræsenterer indvandrere og efterkommere, gøres det […]

Læs mere...