Hele fem indbrud skrevet ind i døgnrapporten

21. januar 2015 Uncategorized

Det har været et meget travlt døgn for de lokale tyve. Hele fem indbrud løb ind på politiets døgnrapport.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Vandtårnsvej i Gråsten blev en terrassedør opbrudt mellem søndag og tirsdag. Politiet kunne se på sporene, at der var tale om to tyve og at de havde været rundt i hele huset.

Foto: Bo Bach Jensen

Foto: Bo Bach Jensen

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi ved ikke, hvad der blev stjåle,t for ejeren af huset er på ferie”, siger John Weber fra Sønderborg Politi.

På Sølvtoft i Avnbøl brød en tyv et vindue op i tidsrummet fra kl. 9:45 til 14:45 tirsdag. Tyven havde været inde i huset, men der var ikke umiddelbart blevet stjålet noget.

På Højløkke i Broager brød tyvene ind i aftentimerne tirsdag. I tidsrummet fra kl. 18:50 til 20:45 blev en terrassedør brudt op og der blev stjålet kontanter og forskellige småting.

1200 kr. og en pakke cigaretter var udbyttet ved et indbrud på Skovgade i Egernsund – og på Højmarken i Rinkenæs blev en rude i en terrassedør knust. Det gjorde at tyven kunne få fat i den indvendige vrider og åbne døren. Her blev der stjålet en bærbar PC, et herreur og nogle smykker.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Gråsten

Der kommer ikke boliger i stueetagen i Slotsgade 1 i Gråsten

7. december 2022 Politik

Politikerne var tirsdag eftermiddag samlet til møde i Teknik-, By- og Bolig-udvalget skulle blandt andet bestemme sig for, om de ville give et forbud imod, at stueetagen på Slotsgade 1 i Gråsten bliver ændret fra butik til boliger. Der er søgt om tilladelse til, at der laves lejligheder i hele bygningen. “I den sag var […]

Læs mere...