Hele fem indbrud skrevet ind i døgnrapporten

Arkivfoto
Arkivfoto
21. januar 2015 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Det har været et meget travlt døgn for de lokale tyve. Hele fem indbrud løb ind på politiets døgnrapport.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Vandtårnsvej i Gråsten blev en terrassedør opbrudt mellem søndag og tirsdag. Politiet kunne se på sporene, at der var tale om to tyve og at de havde været rundt i hele huset.

“Vi ved ikke, hvad der blev stjåle,t for ejeren af huset er på ferie”, siger John Weber fra Sønderborg Politi.

På Sølvtoft i Avnbøl brød en tyv et vindue op i tidsrummet fra kl. 9:45 til 14:45 tirsdag. Tyven havde været inde i huset, men der var ikke umiddelbart blevet stjålet noget.

På Højløkke i Broager brød tyvene ind i aftentimerne tirsdag. I tidsrummet fra kl. 18:50 til 20:45 blev en terrassedør brudt op og der blev stjålet kontanter og forskellige småting.

Artiklen fortsætter under annoncen

1200 kr. og en pakke cigaretter var udbyttet ved et indbrud på Skovgade i Egernsund – og på Højmarken i Rinkenæs blev en rude i en terrassedør knust. Det gjorde at tyven kunne få fat i den indvendige vrider og åbne døren. Her blev der stjålet en bærbar PC, et herreur og nogle smykker.

17. april 2024 Politik, Sønderborg

Målsætningen med 77.000 indbyggere i 2030 holder ikke, siger politikere

17. april 2024 Politik

På mødet i Økonomiudvalget i dag, onsdag, blev der lagt en befolkningsprognose på bordet. Den bygger på tal fra Danmarks Statistik og de viser en befolkningsfremgang på 28 personer frem til 2028. Byrådet arbejder hen imod, at der er 77.000 indbyggere i Sønderborg Kommune i 2030. ”Årets befolkningsprognose understreger med al tydelighed, at vi ikke […]

Læs mere...