Hele otte indbrud i weekenden

24. marts 2014 Uncategorized

Weekenden bød på godt vejr og tilsyneladende gode arbejdsbetingelser for områdets tyve. Hele otte indbrud blev det til.

I Jørgensgård kom tyven ind gennem et åbentstående soveværelsesvindue og her blev der stjålet smykker til en ikke opgivet værdi.politi3

Artiklen fortsætter under annoncen

På Hasseltoften i Sønderborg brød en tyv ind hos en 94-årig dame, der lå og sov. Her blev der stjålet en pung med 1.000 kr. og smykker for i alt 25.000 kr. Det var dog ikke nok for tyve,n der også prøvede at tage et guldarmbånd af den sovende kvinde. Det vågnede hun ved og aktiverede alarmknappen til hjemmehjælperen. Det fik tyven til at stikke af.

Et andet sted på Hasseltoften blev en rude knust og tyven har været inde. Det er dog ikke muligt at opgøre, hvad der er blevet stjålet, fordi beboeren i lejligheden ikke er hjemme.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Bjørneborgvej var et vindue haspet med en stormkrog, men det forhindrede ikke tyven i at få vinduet op. Forurettede var hjemme og sad og så fjernsyn, men hun opdagede ikke noget, fordi tyven ikke kom ind i det rum, hvor hun befandt sig.

På Dalsvinget blev en tyv jaget på flugt, da beboeren opdagede ham og på Hvedemarken i Rinkenæs blev en dør brudt op og der blev stjålet et stereoanlæg og et fjernsyn.

Sommerhusene gik heller ikke fri i weekenden. På Lærkemose i Skovby blev en rude knust og der blev stjålet et fladskærms-tv. På Rønnevej i Vemmingbund blev tyven formentlig forstyrret. Her blev et vindue knust med en spade.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Team Bodenhoff på tur på Als

24. september 2022 Sønderborg

Lørdag havde Team Bodenhoff, som cykler penge ind til Børnecancerfonden, det første stop ved Broager Sparekasse Skansen og derfra gik turen langs havnepromenaden til Hotel Sønderborg Strand, hvor Claus Bodenhoff gav et par af sponsorerne et synligt bevis på, at de hjælper ham. “Team Bodenhoff har ingen penge og dem, som vi samler ind, dem […]

Læs mere...