Hele syv indbrud – sikkert af samme tyveknægte

12. februar 2014 Uncategorized

Hele seks boliger og en virksomhed i byen blev i løbet af tirsdag besøgt af indbrudstyve. Det oplyser Sønderborg Politi.

Indbruddene er typisk begået i aftentimerne og i det samme område af byen. Derfor mener politiet, at det er de samme personer, der står bag indbruddene.politi2

Artiklen fortsætter under annoncen

I Frederiksparken opdagede en nabo omkring kl. 21, der var lys en lejlighed, hvor beboerne var bortrejst. Tyvene blev formentligt skræmt tomhændede væk af naboen.

I et rækkehus på Udsigten blev der mellem kl. 12.00 og 21.30 stjålet smykker.

På Vesterkobbel brød tyvene mellem kl. 18.00 og 19.15 ind i en bolig gennem et køkkenvindue. Det er endnu uvist, hvad de tog med sig.

Der er også brudt ind i en bolig på Vesterkobbel mellem 14.15-23.00, men her ser der umiddelbart ikke ud til at mangle noget.

Artiklen fortsætter under annoncen

I samme tidsrum blev der begået indbrud i en bolig mere på Vesterkobbel. Ejerner er bortrejst, så han kan ikke sige, hvad der mangler.

I en bolig på Ringgade blev der i tidsrummet kl. 15.00-23.55 stjålet øreringe.

Mellem kl. 17.00 og 19.45 var der indbrud hos Euromaster på Nørrekobbel, hvor der blev stjålet kontanter.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2022 Sport, Erhverv, Sønderborg

Nye spillerdragter til Dybbøl IU fodboldklub U9 hold fra Sydbank

2. oktober 2022 Sport

Sydbank støtter over 300 små og store foreninger og forbund over hele landet – lige fra de helt små, lokale klubber til de store professionelle regionale og nationale flagskibe og senest, har det lokale U9 hold fra Dybbøl IU fodboldklub fået et spilledragt-sponsorat fra Sydbank i Sønderborg. ”Vi er rigtig glade for, og stolte over, […]

Læs mere...