Hele syv indbrud – sikkert af samme tyveknægte

12. februar 2014 Uncategorized

Hele seks boliger og en virksomhed i byen blev i løbet af tirsdag besøgt af indbrudstyve. Det oplyser Sønderborg Politi.

Indbruddene er typisk begået i aftentimerne og i det samme område af byen. Derfor mener politiet, at det er de samme personer, der står bag indbruddene.politi2

Artiklen fortsætter under annoncen

I Frederiksparken opdagede en nabo omkring kl. 21, der var lys en lejlighed, hvor beboerne var bortrejst. Tyvene blev formentligt skræmt tomhændede væk af naboen.

I et rækkehus på Udsigten blev der mellem kl. 12.00 og 21.30 stjålet smykker.

På Vesterkobbel brød tyvene mellem kl. 18.00 og 19.15 ind i en bolig gennem et køkkenvindue. Det er endnu uvist, hvad de tog med sig.

Der er også brudt ind i en bolig på Vesterkobbel mellem 14.15-23.00, men her ser der umiddelbart ikke ud til at mangle noget.

Artiklen fortsætter under annoncen

I samme tidsrum blev der begået indbrud i en bolig mere på Vesterkobbel. Ejerner er bortrejst, så han kan ikke sige, hvad der mangler.

I en bolig på Ringgade blev der i tidsrummet kl. 15.00-23.55 stjålet øreringe.

Mellem kl. 17.00 og 19.45 var der indbrud hos Euromaster på Nørrekobbel, hvor der blev stjålet kontanter.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Den internationale skole er indstillet til SEVERIN-PRISEN

16. september 2021 Uddannelse

Den internationale skole i Sønderborg med 168 elever vil gerne være mere synlige. Derfor oprettede skolen for et år siden en Facebookside, som nu er indstillet til SEVERIN-PRISEN 2021. For Sønderborg International School er det vigtigt, at forældre og andre interesserede kan følge med i børnenes hverdag på skolen. Derfor producerer de ældre klasser selv […]

Læs mere...