Helle Guldhammer Kristensen er ny vicedirektør på BC Syd

25. januar 2017 Uddannelse
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Business College Syd har pr. 1. januar 2017 ansat Helle Guldhammer Kristensen som ny vicedirektør. Helle Guldhammer Kristensen får ansvar for afdelingen i Mommark, som består af en handelskostskole og et kursus- og kompetencecenter. Hun skal stå i spidsen for at drive og udvikle afdelingen, så den fortsat leverer de bedste elever til private og offentlige arbejdspladser samt kurser og efteruddannelse, der kan aflæses på bundlinjen.

Helle Guldhammer Kristensen har mere end 20 års erfaring fra handelsskoleverdenen, hvor hun senest har været ansat på Tradium siden 2004, de sidste 5 år som uddannelses- og kursuschef for Tradium Retail & Management i Randers. Hun er især optaget af og har erfaring med at designe elevuddannelser til virksomhedernes behov og specielt til kædevirksomheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Helle Guldhammer Kristensen er oprindelig uddannet revisor og har en HD i regnskabsvæsen og er cand. merc. i organisation og strategi fra Ålborg Universitet, skriver BC Syd i en pressemeddelelse.

Helle Guldhammer Kristensen afløser Claus Madsen, der har fået nyt job i England.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. oktober 2023 Kultur, Sønderborg

Oplev nattestemning som i 1864 på Dybbøl Banke

4. oktober 2023 Kultur

Natten sænker sig over slagmarken, og alt er tyst som i graven. I skanser og løbegrave kryber de trætte soldater sammen, men officererne sørger for, at vagten ikke sover. For i ly af mørket kan fjenden snige sig frem. Krig føres i alle 24 timer i døgnet, men nattens strabadser kan være svære at sætte […]

Læs mere...