Henrik Raunkjær siger farvel til Servodan

11. marts 2016 Uddannelse

Direktør Henrik Ruankjær fra Servodan har fredag sin sidste arbejdsdag i virksomheden.

“Og det er helt udramatisk. Ledergruppen har kendt min slutdato i fire måneder og medarbejderne er også briefet”, siger Henrik Raunkjær til SønderborgNYT.

Henrik Raunkjær forlader Servodan.

Henrik Raunkjær forlader Servodan.

“I Niko Group har vi i 2015 gennemført et større strategiforløb med støtte fra konsulentvirksomheden Bain & Co”, siger Henrik Raunkjær.

En konsekvens af dette er blandt andet, at Niko Group nu er klar til at tage næste integrations skridt fra fire selvstændige firmaer/Business Lines med egen direktør til en funktionsopdelt organisation med én overordnet ledelse i form af en CEO, CFO samt en VP Sales, VP Operation, VP PM, VP R&D, som alle er placeret i Belgien.

Det betyder, at der fjernes et ledelsesniveau med fire direktører i Niko, Fifthplay, Zublin og Servodan.

“Konkret betyder det, at jeg forlader Servodan i dag, når en overdragelse har fundet sted til den nuværende chefgruppe, som fremadrettet – med direkte rapport til Belgien – udgør ledelsen i Sønderborg. Med henblik på at få maksimal udnyttelse af mulige synergier er dette strukturelt, så er dét det rigtige at gøre for Niko Group. Så det er under gensidig forståelse og fuldstændig uden drama, at jeg forlader Servodan”, siger Henrik Raunkjær.

“Nu skal jeg i gang med at finde ud af, hvad jeg til at skal beskæftige mig med ud over mine nuværende bestyrelsesopgaver”, siger han.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk