Herlig kor-aften i Alsion

2. maj 2013 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Det blev en dejlig torsdag aften i Alsion, hvor Vokalisterne og Danebodkoret havde lokket hele ti andre kor med til at give en sangaften, så publikum kunne få et glimt af det kulturliv, der bobler flere steder i området. Ikke kun når der optrædes, men uge efter uge.

Der var blomster til alle korlederne.

– Det er skønt for mennesker at synge og for at det skal være rigtigt givende og og også udfordrende, så skal det være sammen med andre, siger en dirigent og korleder i pausen. Han forklarer, at det vigtige kulturliv ikke er de store forkromede forestillinger, der finder sted en gang imellem. Men derimod det kulturliv, der blomster igennem hver eneste uge på Als.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det er med til at styrke sammenholdet og det sendes lys ind i mørke dage, der måske bruges på en fabrik. Kulturlivet, de oplevelser vi henter sammen med andre, er kittet, der sikrer, at tilværelsen hænger sammen.

Korene

De mange kor, der kom på scenen i Alsion er: Ulkebølkoret, Sydalskoret, Ældre Sagens Kor, Nordalskoret og Kor 92, Augustenborg Koret, Broager Egnskor, Mandskoret Sønderborg, Vokalbanden, Alsionkoret, Vokalisterne og Danebodkoret.

Se billeder fra kor-aftenen: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.545389582178277.1073741832.371861676197736&type=3