Herlig loppedag hos skyttebrødrene

20. april 2013 Kultur

Der var kommet flere mennesker end nogensinde tidligere til Loppemarked hos Borgerforeningens skytter i Kulturhuset Skyttehuset på Kær. Og nåede du ikke at være med, så er der heldigvis også åbent søndag fra 10-16 på Kulhusevej.

Blandt de mange lopper er der uden tvivl en del, som du lige står og mangler, så brug blot søndagen på Kær.

– Allerede da vi åbnede holdt folk i kø og vi måtte tage et ekstra parkeringsområde i brug, siger formanden for skytterne, Tage Christensen til Sønderborg Nyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle årets dage bruger skyttebrødrene på at finde genbrugsting, der kan sælges. Desuden hjælper de til ved en lang række arrangementer. Alt sammen for at få penge i foreningens kasse, så der er råd til nogle gode fester og andre ting.

I juni holdes der Kongeskydning og den dag kan sønderborgenserne opleve de gæve skyttebrødre i fuld galla og under kommando på march gennem Perlegade til og fra byens rådhus.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og netop det med at være under kommando mestrer de, så enhver militærperson må lade en tåre trille. Måske er mottoet: Vi når det nok.

Når der er loppemarked, kan der købes kaffe, te, øl vand, lagkage og ringriderpølser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og netop den slags blev stor succes lørdag, hvor gæsterne sad udenfor og nød solen.

Se flere billeder: http://sonderborgnyt.dk/gallerier/billeder-skyttehuset-fyldt-med-lopper.html

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Nordborg, Samfund

Miljøministeren og SF-politikere besøgte Himmark Strand

20. april 2021 Nordborg

Miljøminister Lea Vermelin var sammen med SFerne, Signe Munk og Karina Lorentzen Dehnhardt, mandag på besøg på Himmark Strand for at blive orienteret om Region Syddanmarks indsats mod generationsforureninger, skriver regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen til SønderborgNYT. På Himmark Strand er vi klar til at gå i gang med oprydningen. Hvis alt går vel, kan vi […]

Læs mere...