Herlig loppedag hos skyttebrødrene

20. april 2013 Kultur

Der var kommet flere mennesker end nogensinde tidligere til Loppemarked hos Borgerforeningens skytter i Kulturhuset Skyttehuset på Kær. Og nåede du ikke at være med, så er der heldigvis også åbent søndag fra 10-16 på Kulhusevej.

Blandt de mange lopper er der uden tvivl en del, som du lige står og mangler, så brug blot søndagen på Kær.

– Allerede da vi åbnede holdt folk i kø og vi måtte tage et ekstra parkeringsområde i brug, siger formanden for skytterne, Tage Christensen til Sønderborg Nyt. Alle årets dage bruger skyttebrødrene på at finde genbrugsting, der kan sælges. Desuden hjælper de til ved en lang række arrangementer. Alt sammen for at få penge i foreningens kasse, så der er råd til nogle gode fester og andre ting.

Artiklen fortsætter under annoncen

I juni holdes der Kongeskydning og den dag kan sønderborgenserne opleve de gæve skyttebrødre i fuld galla og under kommando på march gennem Perlegade til og fra byens rådhus. Og netop det med at være under kommando mestrer de, så enhver militærperson må lade en tåre trille. Måske er mottoet: Vi når det nok.

Når der er loppemarked, kan der købes kaffe, te, øl vand, lagkage og ringriderpølser. Og netop den slags blev stor succes lørdag, hvor gæsterne sad udenfor og nød solen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se flere billeder: http://sonderborgnyt.dk/gallerier/billeder-skyttehuset-fyldt-med-lopper.html

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juli 2021 112, Sundeved

Dreng har indrømmet at han står bag tre mindre brande

26. juli 2021 112

Politiet Politi modtog søndag morgen en anmeldelse om mulig brandstiftelse på Nydamskolen i Vester Sottrup. Der var ild i nogle træpaller, som var stablet op ad bygningens nordlige gavl. Branden nåede kortvarigt at brede sig til bygningen, inden den var slukket. Det fortæller Politiet i en pressemeddelelse. Efterfølgende brandundersøgelse og efterforskning førte senere søndag til […]

Læs mere...