Herlige Andrea Bruun på scenen i Wunderbar

19. april 2013 Kultur

Fredag havde en fyldt Wunderbar fornøjelsen af Paragraf 5, der spillede fra klokken 16 og et par timer frem, så det blev en oplevelse bare at være indenfor i varmen.

Andrea Bruun er musikalsk ildsjæl, der lever og ånder for musik og hendes drøm er en dag at blive professionel sanger.

Andrea Bruun håber på at synge sig ind på grundkurset på Musikskolen.

– Og så bruger jeg meget tid på at sikre, at unge musiktalenter fra Sønderborg kan komme ud og spille i Sønderborg. Kan de ikke det, så rejser de væk fra byen og slår sig de steder, hvor der er mulighed for at spille, siger Andre Bruun. Hun slår sine folder i Sønderborghus og nu også på Wunderbar, hvor værten er glad for, der kan bydes på mere end blot øl og sodavand.

Artiklen fortsætter under annoncen

Andrea Bruun er tæt på at runde gymnasiet af på Statsskolen og satser så på, at hun er god nok til at klare adgangsprøven til Musikskolens grundkursus.

Under koncerten hjalp Wunderbar den gode stemning på vej med dejlige kolde fadøl til en 20’er og 4 stk Somersby Wild Cactus til 100 kr.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. august 2022 112, Sønderborg

12 bilister blitzet ved Nybøl Skole

9. august 2022 112

I denne og den kommende uge er politiet på skolestartskampagne og i den forbindelse har ATK mandag målt bilernes hastighed ved Nybøl Skole. I alt 12 bilister havde for travlt, så de får en kedelig hilsen fra os, skriver politiet på Twitter. Mandagens hurtigste bilist kørte 69km/t i en 50zone og den hastighed udløser dagens […]

Læs mere...