Herlige Andrea Bruun på scenen i Wunderbar

19. april 2013 Kultur

Fredag havde en fyldt Wunderbar fornøjelsen af Paragraf 5, der spillede fra klokken 16 og et par timer frem, så det blev en oplevelse bare at være indenfor i varmen.

Andrea Bruun er musikalsk ildsjæl, der lever og ånder for musik og hendes drøm er en dag at blive professionel sanger.

Andrea Bruun håber på at synge sig ind på grundkurset på Musikskolen.

– Og så bruger jeg meget tid på at sikre, at unge musiktalenter fra Sønderborg kan komme ud og spille i Sønderborg. Kan de ikke det, så rejser de væk fra byen og slår sig de steder, hvor der er mulighed for at spille, siger Andre Bruun. Hun slår sine folder i Sønderborghus og nu også på Wunderbar, hvor værten er glad for, der kan bydes på mere end blot øl og sodavand.

Artiklen fortsætter under annoncen

Andrea Bruun er tæt på at runde gymnasiet af på Statsskolen og satser så på, at hun er god nok til at klare adgangsprøven til Musikskolens grundkursus.

Under koncerten hjalp Wunderbar den gode stemning på vej med dejlige kolde fadøl til en 20’er og 4 stk Somersby Wild Cactus til 100 kr.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 Erhverv, Sydals

Drømmer du om et stort plankebord på syv meter?

29. juli 2021 Erhverv

FAWL, From Als With Love, som laver unikke plankeborde og meget andet unikt håndværk i træ, har netop fået nogle lange egeplanker hjem fra Frankrig. Så drømmer du om et flot og unikt spisebord eller konferencebord, der er op til syv meter langt, så kan FAWL både lave det – helt efter dine ønsker – […]

Læs mere...