Besøg Erhvervsakademi SydVest i Alsion og hør hvad et erhvervsakademi er

Stephan Kleinschmidt holder et oplæg på Erhvervsakademi SydVest
Stephan Kleinschmidt holder et oplæg på Erhvervsakademi SydVest
6. marts 2023 Uddannelse Skrevet af: Michael Kjær

Erhvervsakademi SydVest, EASV, inviterer til informationseftermiddag om fremtidsmulighederne som dimittend fra et erhvervsakademi.

Peter Schroll, lektor og studievejleder ved Erhvervsakademi SydVest, siger til SønderborgNYT, at nogen måske ikke er helt sikker på, hvad et erhvervsakademi er for en størrelse: ”Og det er faktisk ikke usædvanligt, men det vil Erhvervsakademi SydVest i Sønderborg nu gøre noget ved”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Erhvervsakademiet inviterer derfor til en såkaldt ’forældre-lounge’ den 9. marts i Alsion, hvor det er muligt at høre mere om fremtidsmulighederne som erhvervsakademidimittend.

”På et erhvervsakademi er de studerende tættere på erhvervslivet gennem blandt andet virksomhedsbesøg, projektarbejde og praktik. Derfor bliver dit barn klædt godt på til virkeligheden, og det ser vi frem til at fortælle mere om til Forældre Lounge”, siger Peter Schroll.

Forældre Lounge arrangementet finder sted den 9. marts 2023 fra klokken 16:00 – 18:00 i Alsion og her vil der blandt andet være et indlæg fra Stephan Kleinschmidt, viceborgmester i Sønderborg og bestyrelsesmedlem hos Erhvervsakademi SydVest.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der vil også være mulighed for at snakke med andre forældre, dimittender fra erhvervsakademiet og nuværende undervisere og du kan læse mere om Forældre-Lounge arrangementet her.

18. juni 2024 Erhverv, Sønderborg

Med samarbejde og partnerskaber bliver vi 77.000 sønderborgere i 2030

18. juni 2024 Erhverv

Der var fuldt hus i Sergenten, da GOTO Sønderborg mandag holdt en konference om, hvordan Sønderborg Kommune skal nå målet om 77.000 sønderborgere i 2030. Et ambitiøst mål, og derfor fik de deltagende virksomheder, uddannelsessteder og byrådspolitikere en grundig gennemgang af, hvordan befolkningsudviklingen skal vendes i årene frem. At nå 77.000 sønderborgere er ambitiøst, og […]

Læs mere...