Hørup Centralskole fejrer de første 50 år

23. oktober 2015 Uddannelse

Den største skole på Sydals fylder 50 år. Det sker i næste uge, men allerede nu er elever i alle årgange og lærerne i fuld gang med festlige fødselsdag-aktiviteter.

I denne uge har eleverne i 5. og 6. årgang arbejdet med et kunstprojekt, som resulterer i en udsmykning af skolens indgang. Projektet har aktiveret børnene hele skoledagen fra mandag til i dag, og resultatet afsløres ved en fernisering fredag, kl. 12, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.skole

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderjyllands Kunstskoles leder, Thomas Lunau, har sammen med skolens fem billedkunstlærere guidet børnene igennem projektet, som de kommende år vil stå som et minde om 50 års dagen.

Festlighederne slutter dog ikke med ferniseringen. Bagefter – kl. 13 – er der for alle børn en ”musikalsk overraskelse”.

På onsdag kommer Basix, en af landets bedste og kendteste a capella-musikgrupper.

Dagen sammen med Basix munder ud i et koncert-arrangement kl. 16, som også alle elevers forældre er inviteret med til.

Artiklen fortsætter under annoncen

Torsdag kulminerer fødselsdagen med åbent hus kl. 17-19. Alle skolens elever og lærere bruger dagen på at forberedeflag åbent hus-arrangementet, som også involverer klassernes forældreråd, som bidrager med hjemmebag og pasning af en jubilæumscafé.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jubilæet sluttes af fredag den 30. oktober med, at eleverne sender balloner med fremtidsønsker til vejrs.

“Planlægningen af jubilæet har stået på længe og inddraget mange, også skolebestyrelsen, og derfor glæder vi os naturligvis til, at det hele nu udføres og præsenteres. Det er og bliver spændende dage med anderledes skoleoplevelser for både elever og lærere – dage, hvor vi på en anden måde dyrker fællesskabet, sammenholdet og trivslen”, siger skoleleder Lotte Christensen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. august 2022 Samfund, Sønderborg

TrygFonden giver penge til to projekter i Sønderborg

19. august 2022 Samfund

TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark har uddelt penge til en række nye tryghedsskabende initiativer og projekter i regionen. I kategorien Børn og Unge får Sønderborg Andelsboligforening 746.882 kroner til projektet  ’Kulturfrontløber’, skriver Trygfonden i en pressemeddelelse. Et mål for TrygFonden er, at flere voksne kan realisere og fastholde en sund livsstil, have et trygt […]

Læs mere...