Hollandske Rabobank vil ha’ 55 millioner kroner retur fra Region Syddanmark

9. maj 2018 Erhverv

Ifølge Beredskabsinfo er konkursboet efter BIOS og den hollandske bank, Rabobank, efter et længere tilløb blevet enige om, at der skal anlægges sag mod Region Syddanmark.

Rabobank vil således sagsøge Region Syddanmark med påstand om, at regionen skal tilbagebetale en garanti på 55 millioner kroner.

Et beløb som Rabobank betalte til Region Syddanmark efter BIOS gik konkurs.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rabobank har ønsket at anlægge sagen for at få pengene helt eller delvist tilbage, men Rabobank og konkursboet efter BIOS har været uenige om, hvorvidt det er banken eller konkursboet, som kan anlægge sagen, skriver Beredskabsinfo.

Det er egentlig konkursboet, som har retten til at anlægge sagen, men konkursboet overdrager nu sin såkaldte søgsmålskompetence til Rabobank – som derefter fører sagen for egen regning og risiko.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2023 Augustenborg, Erhverv

Ingen færge mellem Als og Ærø resten af ugen

2. oktober 2023 Augustenborg

Ærøfærgerne skriver på deres hjemmeside, at der ikke sejles mellem Als og Ærø resten af ugen frem til søndag. Det skyldes tekniske problemer, skriver rederiet. Lørdag kolliderede Færgen Skjoldnæs med en mole i Fynshav. Kollisionen gik ud over agterrampen på færgen, som har fået et skub, forklarede Thomas Norrild, økonomichef ved Ærøfærgerne. Skjoldnæs sejlede som […]

Læs mere...