Hollandske Rabobank vil ha’ 55 millioner kroner retur fra Region Syddanmark

9. maj 2018 Erhverv

Ifølge Beredskabsinfo er konkursboet efter BIOS og den hollandske bank, Rabobank, efter et længere tilløb blevet enige om, at der skal anlægges sag mod Region Syddanmark.

Rabobank vil således sagsøge Region Syddanmark med påstand om, at regionen skal tilbagebetale en garanti på 55 millioner kroner.

Et beløb som Rabobank betalte til Region Syddanmark efter BIOS gik konkurs.

Rabobank har ønsket at anlægge sagen for at få pengene helt eller delvist tilbage, men Rabobank og konkursboet efter BIOS har været uenige om, hvorvidt det er banken eller konkursboet, som kan anlægge sagen, skriver Beredskabsinfo.

Det er egentlig konkursboet, som har retten til at anlægge sagen, men konkursboet overdrager nu sin såkaldte søgsmålskompetence til Rabobank – som derefter fører sagen for egen regning og risiko.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...