Hop på bussen for en 10’er

26. juni 2013 Uncategorized

Kør ubegrænset med bus for 10 kroner hver lørdag, udnyt den mere direkte rute for bus nr. 223 eller bliv hentet på din hjemadresse med Flexbus.

Lørdagskørsel for en 10’er

Hver eneste lørdag for kun 10 kroner kan rejse ubegrænset med bus indenfor Sønderborg Kommune. Tilbuddet er mest relevant for borgere langs bybåndet Nordborg, Augustenborg, Sønderborg, Broager og Gråsten, hvor rute 223 om lørdagen kører med timedrift fra morgen til sen aften.

Rute 223

Fra den 12. august 2013 vil udvalgte afgange på ruten 223 være ændret til A-ture, hvor bussen kører mere direkte og kun standser de steder som fremgår af køreplanen, hvilket er svarende til X-busserne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flextur

Fra søndag den 30. juni 2013 tilbydes Flextur til alle borgere. For 35 kroner kan man med taxa/minibus rejse 5 km. Skal man længere, koster det 7 kroner for hver efterfølgende km.

Flextur kan benyttes alle dage i tidsrummet mellem kl. 7 og 24 (jule- og nytårsaften undtaget), af alle borgere og mellem alle destinationer i Sønderborg og Aabenraa Kommuner.

Læs mere på sydtrafik.dk.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...