Fredag aften tog Hotel Comwells elever imod knap 50 gæster, der alle ville opleve elevernes arrangement og
vejrguderne havde sikret, der kunne startes med et glas champagne på terrassen, hvor der er en fantastisk havudsigt.
Kokkeeleverne havde komponeret menuen: Kold rødbede consommé med pocheret æg og myntheskum. Kammusling med hummernudler, urter og maltgrene. Oksemørbrad med kalvebrisler, røget blomkålspuré, syltede, grønne jordbær, karotter, pommes a la kokkeelev og rødvinssauce. Desserten var flamberet marengs med vanille-parfait, hindbærsorbet, flamberede bær samt rosenblade og kompot.
Tjenereleverne havde funder en lille stribe klassiske vine, der skulle passe særdeles godt til menuen.
Ansvaret for alt
Kokke- og tjenerleverne har selv sikret, der var tjenere nok, at opvasken var bemandet, råvarerne bestilt og alt andet, som kan få de fleste til at løbe rundt om sig selv, når hun arrangerer fest derhjemme.
Kunsten fredag aften handlede om at sikre, at gæsterne fik rigtig god og spændende mad, at de følte sig godt betjent og for at det kan lykkes, så skal samarbejde mellem køkken og tjenere fungere tip-top.