Hotel Comwell: Eleverne førte gæsterne gennem en flot menu

Arkivfoto
Arkivfoto
17. april 2015 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

Fredag aften tog Hotel Comwells elever imod knap 50 gæster, der alle ville opleve elevernes arrangement og

vejrguderne havde sikret, der kunne startes med et glas champagne på terrassen, hvor der er en fantastisk havudsigt.

Kokkeeleverne havde komponeret menuen: Kold rødbede consommé med pocheret æg og myntheskum. Kammusling med hummernudler, urter og maltgrene. Oksemørbrad med kalvebrisler, røget blomkålspuré, syltede, grønne jordbær, karotter, pommes a la kokkeelev og rødvinssauce. Desserten var flamberet  marengs med vanille-parfait, hindbærsorbet, flamberede bær samt rosenblade og kompot.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tjenereleverne havde funder en lille stribe klassiske vine, der skulle passe særdeles godt til menuen.

Ansvaret for altIMG_4309

Kokke- og tjenerleverne har selv sikret, der var tjenere nok, at opvasken var bemandet, råvarerne bestilt og alt andet, som kan få de fleste til at løbe rundt om sig selv, når hun arrangerer fest derhjemme.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kunsten fredag aften handlede om at sikre, at gæsterne fik rigtig god og spændende mad, at de følte sig godt betjent og for at det kan lykkes, så skal samarbejde mellem køkken og tjenere fungere tip-top.

billede

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

14. januar 2025 DET SKER, Kultur, Nordborg

Tro, tvivl og livsmod – Kom tæt på Bodil Jørgensen og Mikkel Wold

14. januar 2025 DET SKER

Den 16. januar 2025 kl. 19.00 inviterer Nordborg/Oksbøl Pastorat til en helt særlig aften på Nørherredhus, hvor skuespilleren Bodil Jørgensen og præsten og forfatteren Mikkel Wold deler deres tanker og erfaringer med udgangspunkt i deres fælles samtalebog ’Gå med fred. Samtaler om tro og livsmod’. Bogen, som er skrevet i samarbejde med Joan Øhrstrøm, danner […]

Læs mere...