Hotel skifter ejer

Hotel Arnkilhus er solgt. Foto: Ole Kæhler
Hotel Arnkilhus er solgt. Foto: Ole Kæhler
15. maj 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Papirerne er skrevet under og Marianne Hviid og hendes søster, Anne-Mette Christensen, kan fra 1. oktober kalde sig ejere af Hotel Arnkilhus, som de netop har købt.

“Jeg bliver her indtil 1. oktober, så jeg får sommeren med”, siger Dorit Nielsen, som har forpagtet stedet igennem 18 år. Hun fortæller videre, at ejeren af bygningen købte stedet for 29 år siden.

Hotellet blev sat til salg i efteråret hos Ejendomsmægler 1 A Bolig & Erhverv, som fortæller, at der har været flere købstilbud, men det bedste match var med de to søstre.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Min søster og hendes mand driver Als Kloster og så er det meningen, jeg skal tage mig af Arnkilhus, der fortsat skal være hotel”, siger Anne-Mette Christensen til SønderborgNYT.

“Men først af alt skal hele hotellet have den helt store tur – det bliver på en nænsom renovering, så atmosfæren bevares – og det begynder vi på til efteråret”.

26. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Sønderborg Lindy Hoppers fejrede dansen på Rådhustorvet

26. maj 2024 Kultur

En flashmob er, når en gruppe mennesker hurtigt samles et offentlig sted – udfører en handling – og forsvinder igen. Og det var lige det, som Sønderborg Lindyhoppers gjorde søndag eftermiddag på Rådhustorvet. “Det er Dansens Kunstdag og vi dansede en dans på Rådhustorvet. Den var med afsæt i Frankie Mannings Shimsam og jeg har […]

Læs mere...