Humlehøj-Skolen: Åbent hus runder international uge af

23. marts 2018 Uddannelse

Dørene blev fredag formiddag åbnet ud mod den store verden, da Humlehøj-Skolens elever i indskolingen holdt åbent hus for at markere afslutningen på ”International uge”, som hvert år markeres i uge 12.

Foto: Humlehøj-Skolen

Eleverne har i løbet af ugen lært landene Australien, Kina, Indien, Frankrig og Rusland bedre at kende. Den tilegnede viden formidlede de fredag formiddag videre til de godt 150 gæster, der både kunne se, høre, føle, dufte og smage sig til resultatet af elevernes anstrengelser.

Før gæsterne kunne komme til fadet i madboderne, måtte de en tur i valutacentralen, hvor danske kroner blev vekslet til den rette møntfod – alt efter om det var russiske pirogger, franske pandekager, kinesisk suppe, indisk naanbrød eller australsk frugtsalat, der fristede smagsløgene, skriver skolen i en pressemeddelelse.

I andre boder havde gæsterne mulighed for at blive informeret om forholdene i de fem lande eller studere elevernes udstillinger af ugens kreative arbejde.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...