Humlehøj-Skolen vinder prisen som Årets Trafiksikre Skole

15. oktober 2021 Uddannelse

Humlehøj-Skolen i Sønderborg, der vinder prisen som Årets Trafiksikre Skole.

Kåring fandt sted i dag, fredag, hvor hele skolen i forvejen var samlet i forbindelse med Skolernes Motionsdag.

Der er lagt vægt på, at Humlehøj-Skolen har en trafikpolitik, at skolen er aktiv deltager i de forskellige trafik- og cykelkampagner, har trafikundervisning i både indskolingen, på mellemtrinnet og i udskolingen og afholder både gå- og cyklistprøver, fortæller Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derudover oplyser skolen, at klasserne cykler til aktiviteter, når det er muligt. Eleverne i udskolingen har desuden arbejdet med podcast ’Når asfalten rammer’ og lavet en kortfilm om trafiksikkerhed.

Prisen tildeles på baggrund af en spørgeskemaundersøgelse, hvor skolerne blandt andet svarer på om de har en trafikpolitik, om eleverne arbejder med diverse materiale fra eksempelvis Rådet for Sikker Trafik, om skolen holder forskellige cyklistprøver og deltager i trafikaktiviteter og trafikkampagner.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 COVID-19, Sønderborg

Antallet af Corona-smittede er stabilt – men højt

6. december 2021 COVID-19

Mandagens tal for antallet af personer i Sønderborg Kommune, som gennem den seneste uge er konstateret smittede med Corona er 294 – og det er ikke nævneværdigt flere eller færre end gennem de seneste dage. “Det ser ud til, at smitten har stabiliseret sig – men på et højt niveau. I lyset af den generelle […]

Læs mere...