Humlehøjhallen: Portugals volleyherrer slog Danmark i spændende kamp

17. september 2016 GALLERIER

Det danske volleyball-landhold vandt lørdag aften det første sæt i EM-kvalifikationskampen mod Portugal i Humlehøjhallen i Sønderborg.

Andet og tredje sæt gik knebent til Portugal, der også vandt det fjerde sæt.

Stemningen blandt den store menneskemasse på tilskuerrækkerne var helt i top – og især Finland heppede på danskerne. Tidligere på lørdagen slog Portugal Sverige – og dem møder Portugal søndag eftermiddag.

Fredag slog Portugal de finske spillere og Danmark tabte til Sverige i en fyldt hal.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Bortset fra at Danmark tabte, så var det alletiders dag. Her var proppet med tilæskuere og lørdagen ser også OK ud”, siger den ansvarlige for stævnet, Thomas Bjørn-Lüthi til SønderborgNYT.

Det er ikke alene Thomas Bjørn-Lüthi, der kan glæde sig over, at kvalifikationsstævnet spilles i Sønderborg.

“Der er rigtigt mange tilskuere med og de bor på byens hoteller, hvor der er alt optaget. En del af maden kommer fra Rinkenæs og det er Skansen, der sørger for øl, vand, pølser og slik til gæsterne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hertil kommer, at hele stævnet livestreames på nettet, hvor 1,4 millioner seere så med fredag og cirka en million så lørdagens to kampe.

Lørdag kan du blive en del af oplevelsen. Du skal bare tage i Humlehøjhallen og se Sverige spille mod Portugal klokken 16 – eller komme klokken 19 og se Danmark og Finland på hver sin side af nettet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk