Humlehøjskolen sætter esport på skoleskemaet

13. februar 2018 Uddannelse

Det er en drøm, der går i opfyldelse for menneskene bag Cross Border Esport nu.

“Esporten kommer på skoleskemaet på Humlehøjskolen og Cross Border er med til at sætte standarden, når vi kommer med trænere, der har internationalt niveau”, siger Martin J. Petersen, der ved siden af sit arbejde for Cross Border Esport også er esports-underviser på Frøslevlejrens Efterskole.

“Meningen er, at Humlehøjskolen skal skabe et positivt miljø, hvor de unge kan prøve at arbejde seriøst med deres interesse for esport. Det er jo en god start for kommende talenter”, siger Martin J. Petersen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tabuet er væk

Cross Border Esport og flere andre har arbejdet hårdt for at slippe fri af alle de fordomme, der har været omkring computerspil og navnlig gamere.

“Vi er nået dertil, at esporten er respekteret og blevet en anerkendt kultur”, siger efterskolelæreren. I en tid har der været esport på handelsskolen i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og nu er det Humlehæjskolen, der kommer med, så vi kan næsten ikke få armene ned”, siger Martin J. Petersen.

På infomødet på Humlehøjskolen den 1. marts, kan skolebørn og forældre høre meget mere om, hvad det vil sige, når der kommer esport på skoleskemaet.

Skrevet af: Ole [email protected]
1. december 2023 Erhverv, Sønderborg

Der skal laves en miljøvurdering af det kommende Netto-byggeri ved Porten

1. december 2023 Erhverv

Byggeriet af en ny Netto-butik ved Porten er forsinket – og den oprindelige plan med at gå i jorden i uge 30 blev skubbet. ”Det trækker ud, så vi kommer formentlig ikke i jorden før august-september, men forventningen om åbning i foråret 2024 er fortsat intakt”, sagde Jacob Krogsgaard Nielsen fra Salling Groups pressehold til […]

Læs mere...