Humlehøjskolen sætter esport på skoleskemaet

13. februar 2018 Uddannelse

Det er en drøm, der går i opfyldelse for menneskene bag Cross Border Esport nu.

“Esporten kommer på skoleskemaet på Humlehøjskolen og Cross Border er med til at sætte standarden, når vi kommer med trænere, der har internationalt niveau”, siger Martin J. Petersen, der ved siden af sit arbejde for Cross Border Esport også er esports-underviser på Frøslevlejrens Efterskole.

“Meningen er, at Humlehøjskolen skal skabe et positivt miljø, hvor de unge kan prøve at arbejde seriøst med deres interesse for esport. Det er jo en god start for kommende talenter”, siger Martin J. Petersen til SønderborgNYT.

Tabuet er væk

Cross Border Esport og flere andre har arbejdet hårdt for at slippe fri af alle de fordomme, der har været omkring computerspil og navnlig gamere.

“Vi er nået dertil, at esporten er respekteret og blevet en anerkendt kultur”, siger efterskolelæreren. I en tid har der været esport på handelsskolen i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og nu er det Humlehæjskolen, der kommer med, så vi kan næsten ikke få armene ned”, siger Martin J. Petersen.

På infomødet på Humlehøjskolen den 1. marts, kan skolebørn og forældre høre meget mere om, hvad det vil sige, når der kommer esport på skoleskemaet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

182 nye Corona-smittede

21. januar 2022 COVID-19

Siden torsdag er antallet af Coronasmittede i Sønderborg Kommune steget med 182, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona ifølge Statens Serum Institut er oppe på 2157. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 46.831 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – heraf er der 44 […]

Læs mere...