Humliaden – en kappestrid i fællesskabets ånd

15. juni 2017 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

Den gode stemning tog de fleste stik hjem, da Humlehøj-Skolens elever onsdag var samlet for at dyste i alskens discipliner i forbindelse med Humliaden 2017. Der blev gået til sagen, når der skulle kæmpes om point, men det var hele dagen den positive stemning, der havde overhånden, skriver Humlehøjskolen i en pressemeddelelse.

De enkelte lande – altså hold – var en blanding af elever fra alle årgange. De ældste elever fra 8. klasse fik opgaven med at lede holdene sammen med de øvrige overbygningselever. Det var en fornøjelse at opleve, hvordan de tog ansvaret på sig og sørgede for, at alle fik en god oplevelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dagens program kørte uden de store forhindringer, og der var heldigvis kun bud efter førstehjælpskassen i forbindelse med småting.

Det olympiske charter lagde oprindeligt vægt på, at det først og fremmest gælder om at være med.

Den ånd levede Humliaden op til, men når der konkurreres, vil der naturligvis altid være en vinder.

I år blev det Ukraine, der, foran Ísland og Skotland, trak det længste strå.

19. juli 2024 Samfund, Sydals

Masser af mennesker på gaderne i Skovby

19. juli 2024 Samfund

Der var virkeligt mange mennesker i Skovbys gader torsdag aften, hvor der var Sk0vby by Night. Flere steder var der levende musik, kroen havde både drikkevarer, buffet og helstegt pattegris. De frivillige brnadmænd fra Sydals var også på plads – både med brandbiler og ringriderpølser. Hertil kommer et væld af boder med kunsthåndværk, husflid og […]

Læs mere...