Husflidsforeningen rundede af med åbne døre

12. april 2013 Uncategorized

Sønderborg Husflidsforenings medlemmer skal bruge en del af deres fredag aften på at spise smørrebrød sammen. På den måde mødes alle holdene på tværs, så det faktisk er muligt at møde mennesker, som man aldrig har set på stedet tidligere.

Her er der skåret i ben.

Flere end 100 sønderborgensere bruger den mørke del af året på husflid i foreningen og det er meget bedre end at sidde med det derhjemme.

– På den her måde møder vi andre mennesker og så kan vi jo hjælpe hinanden, hvis vi ikke er heldige at have en underviser, siger flere af damerne, der har kniplet, flettet og kreeret smykker siden september.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vinterens brugskunst blev fredag lagt omhyggeligt tilrette og dørene blev slået op, så alle og enhver kunne kigge indenfor og se, hvad der faktisk kan lade sig gøre – og frister det selv at prøve kræfter med husflidsarbejdet, så er man hjerteligt velkommen.

Det er muligt at designe og lave sine egne smykker.

Sønderborg Husflidsforeningen udstiller igen den 23. august i Rådhushallen og det er de kreatives bidrag til Kulturnatten.

Artiklen fortsætter under annoncen

På programmet er der blandt andet: Glasgravering, papirflet, hexagonflet, strik, smykker, bogbinding, violinbygning, hørn & ben, trædrejning og træskæring. Værkstederne er aktive i september til april på mandage og frem til torsdag.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 Samfund, Sønderborg

Borgmesteren takker alle der var med til bekæmpe branden på Omnicon

29. juli 2021 Samfund

Via Facebook giver borgmester Erik Lauritzen sin uforbeholdne tak til de brandfolk, der har brugt det seneste døgn på at bekæmpe branden på Omnicon. Borgmesteren skriver blandt andet: ”På egne og på fællesskabets vegne udtrykker jeg en kæmpestor tak til nogle mennesker, der løser en ufattelig vigtig samfundsopgave. Mens mange af os holder ferie og […]

Læs mere...