Husflidsforeningen rundede af med åbne døre

12. april 2013 Uncategorized

Sønderborg Husflidsforenings medlemmer skal bruge en del af deres fredag aften på at spise smørrebrød sammen. På den måde mødes alle holdene på tværs, så det faktisk er muligt at møde mennesker, som man aldrig har set på stedet tidligere.

Her er der skåret i ben.

Flere end 100 sønderborgensere bruger den mørke del af året på husflid i foreningen og det er meget bedre end at sidde med det derhjemme.

– På den her måde møder vi andre mennesker og så kan vi jo hjælpe hinanden, hvis vi ikke er heldige at have en underviser, siger flere af damerne, der har kniplet, flettet og kreeret smykker siden september.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vinterens brugskunst blev fredag lagt omhyggeligt tilrette og dørene blev slået op, så alle og enhver kunne kigge indenfor og se, hvad der faktisk kan lade sig gøre – og frister det selv at prøve kræfter med husflidsarbejdet, så er man hjerteligt velkommen.

Det er muligt at designe og lave sine egne smykker.

Sønderborg Husflidsforeningen udstiller igen den 23. august i Rådhushallen og det er de kreatives bidrag til Kulturnatten.

Artiklen fortsætter under annoncen

På programmet er der blandt andet: Glasgravering, papirflet, hexagonflet, strik, smykker, bogbinding, violinbygning, hørn & ben, trædrejning og træskæring. Værkstederne er aktive i september til april på mandage og frem til torsdag.

Skrevet af: Ole [email protected]
11. december 2023 Erhverv, Gråsten

Teddy’s Salon i Ulsnæs Centret skifter ejer og navn

11. december 2023 Erhverv

To frisører i Teddy’s Salon i Ulsnæs Centret i Gråsten får overdraget salonen til januar og så får den navnet Hårfavoritten. De nye ejere, Nathasia Hjort Pedersen og Trine Frank, som begge er fra Gråstenområdet, har et ønske om at give noget godt til Ulsnæs Centret og bevare de mange forskellige muligheder, blive ved med […]

Læs mere...